FOTOREPORTAJ + VIDEO. Gala CardioLeaders 2023: Recunoștință colaboratorilor CardioNET Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 331 Vizualizări

FOTOREPORTAJ + VIDEO. Gala CardioLeaders 2023: Recunoștință colaboratorilor CardioNET

Organizatorii celei de-a 23-a ediții a Congresului CardioNET, eveniment internațional, tradițional, al comunității medicale din domeniul cardiologiei, a avut loc în perioada 21 – 23 iunie în incinta Centrului Național de Conferințe Teleki din localitatea mureșeană Dumbrăvioara, au acordat premii speciale joi, 22 iunie, principalilor colaboratori instituționali care și-au adus contribuția la dezvoltarea congresului.

Congresul CardioNET a fost organizat sub egida Societății Române de Cardiologie, de către Asociația Transilvană de Terapie Transvasculară și Transplant Kardiomed (ATTETT), în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, Fundația Cardiolider, Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș și Centrul Medical Cardiomed, iar premiile au fost oferite de către prof. univ. dr. Benedek Imre și prof. univ. dr. habil. Theodora Benedek, copreședinții Comitetului Științific al Congresului.

Salbă de premii speciale

Planificată să se desfășoare în curtea Castelului Teleki din Dumbrăvioara, Gala CardioLeaders 2023 s-a desfășurat în cele din urmă, în proporție de 80%, din cauza precipitațiilor, în incinta unui cort amplasat în aceeași locație.

”Dorim să aducem un moment de recunoștință pentru cei care au colaborat extrem de bine cu noi pe parcursul anilor, să le mulțumim pentru această muncă în echipă care a făcut posibilă realizările pe care le prezentăm astăzi la CardioNET. Vom menționa câteva nume care fiecare în domeniul respectiv de activitate s-au distins, s-au remarcat prin realizarea unui moment deosebit în colaborarea pe care au avut-o cu noi”, a afirmat prof. univ. dr. habil. Theodora Benedek, șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Punctul culminant al Galei CardioLeaders 2023 i-a aparținut prof. univ. dr. habil. Theodora Benedek, care a rostit numele personalităților premiate, în următoarea ordine: conf. dr. Florin Buicu, deputat PSD de Mureș, vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților – Premiu de excelență pentru contribuția în dezvoltarea sistemului medical mureșean, prof. dr. Lucian Itu – Premiu pentru cea mai bună colaborare interdisciplinară, dr. Kaller Reka – Premiu pentru cea mai bună colaborare cu o specialitate clinică în cadrul Congresului CardioNET, dr. Ionuț Ferenț – Premiu pentru cel mai fidel discipol, Aurelian Grama – Premiu special pentru cel mai bun colaborator din mass media, dr. Mariann Gyongyosi – Premiu special pentru cea mai bună lucrare de cercetare prezentată la CardioNET, dr. Ota Hlinomaz – Premiu special pentru excelență în cardiologie intervențională, prof. dr. Dariusz Dudek – Premiu special pentru inovație și leadership în cardiologia internațională și Siemens Healthineers – Premiu pentru cel mai ambițios proiect din sfera imagisticii cardiace în România.

Respect și apreciere

Gestul organizatorilor Congresului CardioNET 2023 a fost apreciat de către invitații premiați, o parte dintre aceștia transmițând scurte mesaje către echipa coordonată de către duo-ul Benedek Imre – Theodora Benedek.

”Eu trebuia să mulțumesc și mulțumesc în fiecare zi profesorilor mei și le port cinstea și respectul. E o deosebită onoare când invers, primesc acestă diplomă, și asta mă bucură”, a mărturisit dr. Ionuț Ferenț.

”Mulțumesc pentru premiu, nu e pentru Aurelian Grama, ci pentru colegii mei de la Zi de Zi, și aici îi reprezintă Alex Toth, redactorul șef, și pentru Ligia Voro, redactorul șef de la Transilvania Business. Cred că într-o lume în care în județul Mureș intră undeva la 200 de milioane de euro în următorii ani pe zona publică, a investi în privat am înțeles undeva către 3 milioane, astăzi sau mâine sau poimâine, este demn de remarcat și vă respectăm în continuare prin ce înseamnă cotidian, revistă economică, pentru ceea ce faceți ca să fim sănătoși noi și să schimbăm puțin din etica medicală și cetățenii să vă iubească din ce în ce mai mult”, a afirmat Aurelian Grama, director fondator al publicațiilor Zi de Zi și Transilvania Business.

”Am fost aici și acum aproximativ 15 ani și progresul este uimitor. Felicitări!”, a afirmat dr. Ota Hlinomaz.

”Cred că dacă facem treaba bună împreună, împreună avem succes. Mulțumesc foarte mult!”, a spus Claudia Oanea, director general al companiei Siemens Healthineers România.

Text și foto: Alex TOTH

Video: Alin PETRE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE