FOTOREPORTAJ: Clinica ”Dr. Holhoș”, investiție de top în domeniul oftalmologiei inaugurată la Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1253 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Clinica ”Dr. Holhoș”, investiție de top în domeniul oftalmologiei inaugurată la Târgu Mureș

Cea de-a șasea unitate din rețeaua privată de clinici de oftalmologie ”Dr. Holhoș” a fost inaugurată joi, 8 februarie, la Târgu Mureș, în urma unei investiții de peste un milion de euro. Clinica este situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 214, și oferă pacienților mureșeni, dar și din județele limitrofe, posibilitatea de a efectua operația de reducere a dioptriilor SMILE Pro, cea mai avansată din lume în acest moment. Pe lângă aceasta, gama de servicii oferite de noua clinică ”Dr. Holhoș” de la Târgu Mureș cuprinde investigații complexe și intervenții chirurgicale care acoperă întreg spectrul patologiilor oculare.

Adresabilitate pentru toate buzunarele

Prezent la inaugurarea clinicii, dr. Teodor Holhoș, medic chirurg oftalmolog, a explicat că investiția de la Târgu Mureș și-a propus să ofere soluții viabile din punct de vedere financiar pentru toate categoriile de pacienți.

”Menționez că avem și consult gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, deci și pacienții care nu dispun de un buget mare pot să vină, cu programare bineînțeles, la un consult gratuit. Nu există scuză să ne neglijăm sănătatea și am încercat să avem soluții pentru toate posibilitățile pacienților. În cazul ochelarilor avem ochelari și la preț de buget și la operații, dar bineînțeles că avem și lucruri Premium, cristalinele trifocale Zeiss sau operațiile SMILE Pro sunt cele mai sofisticate din lume”, a precizat dr. Teodor Holhoș, unul dintre cei mai valoroși chirurgi oftalmologi care își desfășoară activitatea în România.

Totodată, dr. Teodor Holhoș este unul dintre puținii chirurgi din România care efectuează toate tipurile de intervenții din sfera oftalmologiei și care deține o experiență vastă în acest domeniu, de peste două decenii și 25.000 de operații la activ.

Reducere de 30% la operațiile SMILE Pro

Clinica Holhoș de la Târgu Mureș este a doua din rețea, după cea din Cluj Napoca, unde se efectuează operația SMILE Pro, cea mai rapidă și mai sigură intervenție chirurgicală Laser pentru corecția miopiei sau a astigmatismului miopic. Intervenția durează doar 7 secunde și este realizată cu ajutorul Visumax® 800, cea mai avansată platformă de chirurgie robotică produsă de grupul german Zeiss. De remarcat faptul că ”Dr. Holhoș” este singura rețea autohtonă de clinici de oftalmologie care deține două astfel de echipamente, iar în prima lună de la deschidere, pacienții clinicii din Târgu Mureș vor beneficia de o reducere de 30% din tariful standard la operațiile SMILE Pro, după o înscriere online pe pagina web a rețelei.

”Mulțumim pacienților pentru încrederea acordată până acum, la celelalte clinici. Îi așteptăm la această clinică și mă simt onorat că m-ați primit în orașul vostru”, a transmis dr. Teodor Holhoș locuitorilor din municipiul Târgu Mureș.

Pagină web în română și maghiară

Clinica ”Dr. Holhoș” de la Târgu Mureș deține o pagină web bilingvă, cu variantă atât în limba română, cât și în maghiară. Adresa web a clinicii este www.drholhos.ro, iar programări pot fi făcute la numărul de telefon 0365-401.747.

”Față de celelalte clinici pe care le avem, pe lângă aparatura de ultima generație, acest aparat SMILE Pro care este cel mai performant laser din lume. De asemenea, aducem și o variantă nouă a site-ului nostru, care are și o variantă tradusă în limba maghiară, făcută special pentru locuitorii municipiului Târgu Mureș”, a subliniat Andra Holhoș, director general al rețelei de clinici ”Dr. Holhoș”.

Pacienții, mereu în prim-plan

Pe lângă investigații și intervenții chirurgicale, Clinica ”Dr. Holhoș” de la Târgu Mureș oferă și servicii de optică medicală.

”Avem o gamă largă de lentile, de rame, de ochelari de soare, pentru toate buzunarele. Avem atât rame de buget, cât și de marile case de modă, de la branduri foarte cunoscute. Pe lângă acestea, avem și accesorii, lentile de contact, tot ce este nevoie”, a menționat Andra Holhoș.

În ceea ce privește echipa de specialiști care își va desfășura activitatea în noua clinică de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Târgu Mureș, aceasta va avea în prim-plan pacienții care au încredere în brandul ”Dr. Holhoș.”

”Echipa de la Târgu Mureș este formată din medici foarte competenți. Pe lângă aceștia, avem colegi care se ocupă de optometrie, asistente medicale și consultanți de vânzări. Este o echipă tânără, dinamică, frumoasă, care este obișnuită să pună pacientul pe primul loc și care este pregătiră să ofere cele mai bune servicii în materie de oftalmologie”, a conchis Andra Holhoș.

SMILE Pro, cea mai performantă operație din lume, disponibilă pacienților mureșeni

La puțin timp după tăierea panglicii inaugurale, dr. Tudor Holhoș a avut amabilitatea să ne ofere un flash-interviu despre investiția de la Târgu Mureș.

Reporter: Ce v-a determinat să alegeți Târgu Mureș pentru deschiderea celei de-a șasea clinici din rețeaua ”Dr. Holhoș”?

Dr. Tudor Holhoș: Ne-a determinat numărul mare de pacienți pe care îi aveam din Târgu Mureș, care veneau la noi, la Cluj, la Turda, chiar și la Alba. Acești pacienți ne-au spus că ar fi mult mai ușor pentru măsurătorile de dinaintea operației, pentru controalele post-operatorii, să fie la Târgu Mureș. Având trei colege oftalmoloage care sunt din Târgu Mureș și lucrează pentru noi la celelalte clinici, mi-au spus că ar fi mult mai ușor și pentru ele să își desfășoare activitatea la Târgu Mureș. Astfel, având în vedere că recent s-a deschis și autostrada și avem acces foarte facil către Târgu Mureș, am decis să facem acest pas și am venit într-un oraș foarte frumos, universitar, care merită să aibă cele mai performante aparaturi și operații. Ne mândrim că suntem singura clinică din Târgu Mureș care face operațiile SMILE Pro, cele mai rapide operații din lume, care durează 7 secunde. Cu această tehnologie putem să ajutăm pacienții mureșeni să scape de ochelari și de a doua zi să vadă foarte bine.

Rep.: Ce noutăți va aduce noua clinică pentru comunitatea din Târgu Mureș?

T.H.: Noutățile sunt legate de aparatura folosită pentru investigații. Folosim aparatură de investigat pre-operatorie foarte avansată, MS-39 este cel mai avansat topograf cornean pentru a putea face screeningul pacienților înainte de operații. Pe lângă operațiile de cataractă, care durează 3 minute, cu cristaline Zeiss multifocale și monofocale, avem operații Laser. Cea mai avansată operație din lume este SMILE Pro, care în 7 secunde scapă pacienții de ochelari. Ne mândrim că suntem singurii din Transilvania care efectuează aceste operații. Deja de doi ani le efectuăm în Cluj, iar acum le vom face în premieră și în Târgu Mureș.

Rep.: Care sunt cele mai dificile intervenții pe care le efectuați?

T.H.: Operațiile Laser din fericire nu sunt dificile, ele sunt foarte rapide, ne ajută aparatura. Efectuăm și operații dificile, eu fac și operații de retină, dezlipire de retină, gaură maculară, toate operațiile de pol posterior care uneori pot avea durata de o oră, o oră și jumătate.

Text și foto: Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE