Noutățile anului 2016 în materie de invitații și accesorii de nunți Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 472 Vizualizări

Noutățile anului 2016 în materie de invitații și accesorii de nunți

4Ciocolata, penele de păun, foița de aur sau cupru și motivele tradiționale sunt doar câteva dintre trendurile anului 2016 în materie de invitații și accesorii de nunți. La toate acestea se adaugă mesajele speciale și personalizate, care trebuie să transmită sentimente unice. Ioana Rădulescu, Designer & Event Planner, susține că invitația perfectă trebuie să reflecte stilul, personalitatea și unicitatea cuplului care o trimite, deoarece aceasta spune multe despre miri, iar invitații păstrează acasă invitațiile, ele rămânând o amintire a frumoaselor momente petrecute alături de noua familie.

Reporter: Care sunt trendurile anului 2016 în materie de invitații și accesorii de nunți?
Ioana Rădulescu, Designer & Event Planner: Anul 2016 ne-a adus un nou trend în materie de mărturii. Este vorba despre ciocolata personalizată cu numele mirilor care a fost foarte des comandată anul acesta. Se pare că în ultima vreme, mirii caută lucruri mai utile și de aceea se focusează pe cadouașe de genul acesta cu impact mai puternic asupra invițatilor dar și la costuri mai mici față de alte mărturii. În domeniul accesoriilor de nunți, anul 2016 ne aduce multe noutăți cum sunt: penele de păun care se pot insera în invitații, meniuri și mărturii. De curând am avut o nuntă unde mirii au dorit o casă de bani îmbracată în pene de păun, iar aceasta a făcut furori la eveniment. La polul opus, se află nunțile minimaliste dar cu mici accente, cum ar fi foița de aur sau cupru. Acestea sunt și ele în vogă. Și a treia categorie, dar nu și ultima, invitațiile cu motive tradiționale sunt foarte apreciate și des comandate.

1Rep.: În opinia ta, cum ar trebui să arate o invitație perfectă de nuntă? Cât de important este textul și ce impact are design-ul?
I.R.: Invitația perfectă trebuie să reflecte stilul, personalitatea și unicitatea cuplului care o trimite. Este important să reușim să transmitem sentimente și mesaje speciale cu privire la această ocazie unică. Atunci când trimiți invitația pentru nunta ta, sunt milioane de lucruri care se iau în considerare, deoarece invitația spune ceva despre tine, despre partenerul tău și, uneori, despre familia ta. La noi, în echipa „Invitații de Lux”, înțelegem că pregătirile pentru o nuntă pot fi complicate și consumatoare de timp și energie și, prin urmare, noi oferim produsele și serviciile potrivite pentru orice tip de eveniment, astfel încât clientul să aibă posibilitatea de a rezolva toate lucrurile organizatorice în cel mai scurt timp. De la clasic la modern, unic pentru invitații de nuntă, botez sau aniversări, colecțiile noastre reprezintă o mare varietate de stil, culori, desene și modele. Cel mai important lucru în filozofia „Invitații de Lux” este faptul că noi înțelegem nevoile clienților noștri și dorim să oferim cele mai bune produse la prețuri rezonabile, având în vedere raportul preț – calitate de pe piață. Aceste principii vor continua să ne ghideze pentru a vă ajuta să vă facem din nuntă momentul unic și memorabil din viața dumneavoastră.

ioana radulescuRep.: Care sunt culorile din acest sezon și cele mai recomandate combinații de culori utilizate pentru invitații?
I.R.: Culorile anului 2016 în materie de nunți dar și de botezuri sunt cele date de Pantone, respectiv albastru Serenity și Rose Quartz, acestea fiind și cele mai utilizate culori pentru invitații. Nu știu dacă este vorba de faptul că românii respectă trendul sau noi le-am insuflat aceste culori prin design-ul creat.

Rep.: Ce vă spun mirii atunci când vă contactează pentru a-i ajuta în organizarea nunții? Se lasă pe mâna voastră sau vin ei cu idei proprii?
I.R.: În general, noi invităm miresele să ne povestească cum arată nunta din visul lor. În funcție de ce ne inspira acestea, le facem trei variante de invitații, fiecare cu design diferit, urmând ca mirii să aleagă invitația care îi caracterizează pe deplin. Pe lângă invitație, mirii comandă și celelalte accesorii: meniuri de mâncare și băuturi, numere de masă, carduri cu numele invitaților, carduri de mulțumire și căsuța de bani. Este necesar să se respecte aceeași temă aleasă pentru toate aceste accesorii, deoarece e bine să nu se încarce prea mult decorul.

3Rep.: Știm că organizarea unei nunți presupune o mulțime de eforturi financiare și un consum mare de energie. Ce recomandări le transmiți mirilor? Se poate face o nuntă frumoasă și cu stil și cu bani mai puțini?
I.R.: Într-adevăr, organizarea unei nunți presupune un efort financiar mare, însă invitațiile de nuntă probabil că fac parte din cea mai mică cheltuială pentru o nuntă. Toți invitații păstrează acasă invitațiile pe care le primesc, acestea rămân o amintire a frumoaselor momente petrecute alături de noua familie. Întotdeauna se gasesc variante și pentru o nuntă cu buget restrâns. Echipa noastră se implica la fel și pentru o nuntă cu buget mare, dar și pentru una cu buget mai micuț. Banii nu sunt un impediment când e vorba de a crea momente frumoase. Noi suntem deschiși oricărei colaborări. Persoanele interesate ne pot scrie la adresa de e-mail: invitatiieveniment@gmail.com sau ne pot contacta la numărul de telefon 0723-643.814.

6

2

5

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE