Acţiuni pentru combaterea delictelor silvice Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

Acţiuni pentru combaterea delictelor silvice

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureș au desfăşurat în perioada 17-19 mai o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

În urma unui control de specialitate privind comercializarea, prelucrarea și valorificarea materialelor lemnoase, desfăşurat la o societate, din Hodac, cu obiect de activitate tăierea, prelucrarea și rindeluirea lemnului, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 50.000 lei.

„Controlul a constat în inventarierea și măsurarea materialului lemnos din depozitul societății, aproximativ 160 de metri cubi material lemnos, cherestea specia rășinoase, precum și în verificarea documentelor de proveniență și prelucrare a acestuia”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cu aceeași ocazie, a fost confiscată cantitatea de 27 metri cubi de lemn, în valoare de peste 17.000 de lei, aceasta fiind identificată în depozitul societății fără a avea documente legale de proveniență.

„Totodată, societatea a fost sancționată și pentru faptul că administratorul acesteia nu a putut pune la dispoziția reprezentaţii autorităţilor de control, registrul de evidență al intrărilor-ieșirilor de material lemnos. La activitatea desfăşurată a participat şi personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Fâncel”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE