ASA-FC Voluntari, nimic de pierdut FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

ASA-FC Voluntari, nimic de pierdut

În etapa a XII-a din turneul play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș întâlnește miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația FC Voluntari. Pentru mureșeni este penultima apariție pe teren propriu în Liga I, dar partida nu mai are nicio miză. ASA și-a epuizat și șansele pur matematice în urma seriei de trei eșecuri consecutive fără gol înscris. Seria negativă nu se rezumă însă doar la atât, este o continuare, mureșenii aflându-se deja după 9 partide în care nu au cunoscut victoria, jocuri în care au obținut doar 4 puncte, în urma a patru rezultate de 0-0 și au înscris o singură dată, și atunci din lovitură de la 11 metri transformată de Gorobsov în înfrângerea cu 1-2 tocmai împotriva adversarei din această etapă. În aceste condiții, echipa lui Ionel Ganea mai are nimic de pierdut și poate urmări doar menținerea alături de echipă a puținilor suporteri rămași.

Doar șansa de a întrerupe „seria neagră”

De partea cealaltă, formația ilfoveană a scăpat de orice griji și mai poate juca doar pentru un eventual loc 3, sau chiar 2 în play-out, loc care oricum nu oferă nimic în afară de prestigiu și de a încerca să încheie campionatul cu evoluții bune. FC Voluntari a obținut 18 puncte în cele 11 etape din play-out, cu 5 victorii, 3 rezultate de egalitate și tot atâtea înfrângeri și s-ar afla într-un clasament al play-outului pe locul secund, după CSM Poli Iași, singura neînvinsă.

La ASA Ionel Ganea va miza cu siguranță pe jucătorii tineri de la echipa secundă, după ce de mulți dintre obișuiții titulari s-a despărțit deja. Astfel, replica mureșenilor se va baza pe dorința de afirmare a acestora, cu o echipă oaspete favorită. Dacă în ediția trecută ASA reușea dubla cu debutanta ilfoveană, 2-1 pe Trans Sil și 2-0 în deplasare, în campionatul care se apropie de final a obținut doar două rezultate de egalitate (1-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu) și înfrângerea amintită din turul play-outului, prima pentru ilfoveni în cele cinci întâlniri. Mureșenii au în aceste jocuri doar șansa de a întrerupe seria negativă, sau cel puțin a celor șase meciuri fără gol înscris.

Cel mai important meci al acestei etape a fost fără îndoială cel dintre ACS Poli Timișoara și Pandurii Târgu-Jiu, care s-a disputat aseară și s-a încheiat cu victoria gorjenilor cu 1-0, lăsând la 3 puncte în urmă echipa bănățeană. A fost singura întâlnire din etapele rămase între cele trei aflate în lupta pentru al doilea loc ce duce la matineu. ACS Poli se află la egalitate de puncte cu Concordia Chiajna, învinsă cu 3-0 la Mediaș de Gaz Metan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE