Share
Home / Business / Licitația pentru reparația pistei Aeroportului Internaţional „Transilvania”, pe SEAP

Licitația pentru reparația pistei Aeroportului Internaţional „Transilvania”, pe SEAP

Biroul de presă al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş a anunţat marţi, 13 iunie, că recent, în data de 31 mai 2017, s-a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pe site-ul e-licitatii.ro, anunțul de participare 175847/31/05.2017, sub denumirea ”RK suprafețe de mișcare și RESA (inclusiv instalații aferente” – la Aeroportul „Transilvania” Târgu-Mureș.

Ofertele, evaluate până în 7 august 2017

Lucrările propuse în documentația tehnică sunt: reparația pistei de decolare-aterizare, refacerea căii de rulare, racordarea căii de rulare la pistă, refacerea platformei de îmbarcare – debarcare, refacere drum platformă, lucrări de canalizare pluvială, separator de hidrocarburi, lucrări de balizaj și instalații electrice, lucrări de terasamente, lucrări de marcare a suprafețelor de mișcare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor, respectiv a cererilor de participare este 13 iulie 2017, ora 16.00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 7 august 2017, ora 18.00. Durata contractului este de 108 zile, începând cu data atribuirii contractului – 10 zile pentru mobilizare și 98 de zile pentru executarea lucrărilor.

”Acesta este un moment mult așteptat, dar cel mai important este că lucrurile se mișcă în direcția potrivită. Reparația capitală a pistei este primordială pentru relansarea Aeroportului „Transilvania”, dar și pentru refacerea imaginii acestuia, cu tot ce implică procesul în sine. Ne dorim îmbunătățirea și a altor aspecte care privesc Aeroportul, prin serviciile oferite, ceea ce înseamnă că sperăm ca această relansare să fie completată și de interesul crescut pentru zona noastră din partea companiilor aeriene”, a declarat Peti Andrei, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş.

Potrivit Biroului de presă al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, „Consiliul Județean Mureș împreună cu echipa de la Aeroportul Internațional “Transilvania” Târgu-Mureș consideră că, pentru atragerea companiilor aeriene, este important să avem o pistă funcțională, la standardele impuse de Autoritatea Aeronautică Română, care să satisfacă cele mai înalte standarde europene și care conferă un grad maxim de siguranță pentru pasageri.”

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Zilele Municipiului Sighișoara, un adevărat succes

Vineri, 18 mai, s-a dat startul Zilelor Municipiului Sighișoara, în Piața Sigma din centrul orașului. …

Share
Share