Workshop gratuit de clădire a mentalității de antreprenor la hotel Privo Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

Workshop gratuit de clădire a mentalității de antreprenor la hotel Privo

În data de 20 iunie la hotel Privo va avea loc un workshop gratuit intitulat „Mentalitate de antreprenor – 10 Pași de la limitări la posibilități”. Evenimentul se va desfășura în două calupuri, între orele 10:00-13:00 și 18:30-21:30.

Ce veți învăța la seminar? Veți înțelege ce este un model de învățare pentru orice lucru pe care îl faceți, veți afla că aveți deja modele învățate de comportament, unele de succes, altele de eșec, veți afla care sunt cei 3 piloni ai unui model de învățare, veți înțelege cum am fost programați să credem anumite lucruri despre potențialul nostru, veți învăța 10 pași practici pentru a vă construi noi credințe și o mai mare încredere în sine, și nu în ultimul rând, veți învăța strategii pentru a continua să mergeți înainte către visurile voastre.

Cursul va fi susținut de Daniela Nică, care face parte din programul internaţional de Mentorship JMT și Empowerment Mentoring, unde învață și este mentorată direct de unii dintre cei mai buni la nivel mondial, printre care se numără John Maxwell, Paul Martinelli, Les Brown, Paul Scheele sau Nick Vujicic.

Vă puteți înscrie accesând acest link.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE