Angajări de anvergură la Spitalul Clinic Județean Mureș Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 3831 Vizualizări

Angajări de anvergură la Spitalul Clinic Județean Mureș

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean Mureș organizează în perioada 10 septembrie-15 octombrie concurs pentru ocuparea a zece locuri vacante de asistenți medicali generaliști: 2 posturi în Secția clinică medicină internă, 1 post în Secția clinică dermatovenerologie, 1 post în Secția clinică boli infecțioase I, 1 post în Bloc operator II (Ginecologie), 1 post în Bloc operator IV (Ortopedie), 1 post în Bloc operator V (Urologie) și 3 posturi în Ambulatoriu integrat.

Pentru a putea participa la concurs, aplicanții trebuie să dețină diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală specialitatea asistent medical generalist. Nu necesită vechime în specialitate.

Dosarele se pot depune până la data de 21 septembrie la sediul unității din strada Bernady Gyorgy nr. 6, camera 11, iar rezultatele selecției de dosare vor fi afișate în 1 octombrie, urmând proba scrisă în 4 octombrie și interviul în 10 octombrie.

Pentru detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia, accesați pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro sau sunați la numerele de telefon 0771 786 265 sau 0365 882 572.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE