Cunoscut obiectiv turistic din Câmpul Cetăţii, scos la vânzare prin licitaţie! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2206 Vizualizări

Cunoscut obiectiv turistic din Câmpul Cetăţii, scos la vânzare prin licitaţie!

Reprezentanţii General Mir Consult SPRL Târgu-Mureş, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei falite SC History SRL Eremitu, anunţă vânzarea, prin licitaţie publică, a următoarelor bunuri aparţinând debitoarei falite constând într-un imobil compus din construcţii (complex de deservire plus complex de cazare), amplasat în localitatea Câmpul Cetăţii nr. 137/B, ipotecat în favoarea BRO-GSG SA prin Grup Târgu-Mureş, la preţul de 490.189 de euro, precum ş mijloacele fixe utilizate în domeniul alimentaţiei publice şi a turismului, la preţul de 20.177 de euro.


Potrivit unui comunicat, licitaţia va avea loc în data de 7 decembrie 2018, ora 11.00, iar informaţii suplimentare privind natura bunurilor scoase la licitaţie se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar sau la numerele de telefon 0265-267.340, 0265-267.761.
„În cazul în care nu se prezintă nimeni la licitaţia din 7 decembrie 2018, urmează să se organizeze licitaţii, din două în două săptămâni, în fiecare zi de vineri la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, până la vânzarea tuturor bunurilor aflate în patrimoniul debitoarei falite”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE