Home / Business / Simona Halep, investiţie de 2 milioane de euro într-un hotel pensiune din Transilvania!

Simona Halep, investiţie de 2 milioane de euro într-un hotel pensiune din Transilvania!

Distribuie

Simona Halep a decis să investească o parte din banii câștigați din tenis într-un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Brașov.

„Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea”.

Potrivit Gazeta Sporturilor, în plin sezon de iarnă, prețul unei camere aici ajunge până la 100 de euro pe noapte. În prezent, cei care vor să înnopteze la Drachenhaus trebuie să scoată din buzunar 207 lei. Pensiunea se bucură de o superpriveliște, având vedere către Piatra Craiului și masivul Postăvaru.

Nu este pentru prima oară când tenismena se implică în imobiliare: alături de familia ei a început construcția unui complex rezidențial la Mamaia.

Drachenhaus Poiana Braşov: „Oaspeţii se pot bucura de momente de relaxare în saună şi la cada cu hidromasaj a proprietăţii, la un cost suplimentar. Bucuraţi-vă de o evadare din viaţa cotidiană la această proprietate şi începeţi ziua ieşind pe balcon şi admirând peisajul minunat.

Vă puteţi bucura de un mic dejun à la carte, înconjurat de lucrări de artă medievală, aruncând o privire la cavalerul în armură numit Ivanhoe. Păşiţi apoi în mijlocul naturii, unde vă aşteaptă o gamă largă de activităţi de aventură şi relaxare. Drachenhaus Poiana Braşov oferă şi servicii gratuite de transfer la teleschiurile din Poiana Braşov.

Situată la intersecţia dintre drumurile principale care duc spre Poiana Braşov, Drachenhaus Poiana Braşov reprezintă un punct de plecare central pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Cetatea Râşnov este la 10,4 km. Aeroportul Internaţional Bucureşti este la 157 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Braşov, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Poiana Braşov! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș”.

(Text: Ştefana MUREŞAN. Sursa foto: extranews.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

E.ON anunță investiții suplimentare de miliarde de euro în tranziția energetică

Distribuie E.ON a continuat în mod constant drumul spre o creștere de succes în 2023. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.