Gaz Metan: obiectiv, locul al 5-lea Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

Gaz Metan: obiectiv, locul al 5-lea

3429_gazmetan.gifGaz Metan Târgu Mureş aşteaptă reluarea campionatului de pe locul al 9-lea al Seriei a 9-a a Diviziei C. O poziţie care este ultima neretrogradabilă. Distanţa faţă de ocupanta locului al 10-lea al clasamentului, Maris Târgu Mureş, este însă de doar un punct. Este de aşteptat, de aceea, să se dea lupte grele în a doua parte a campionatului pentru menţinerea locului în Divizia C.

Formaţia se aşteaptă la un retur de foc în care fiecare meci, fiecare punct poate deveni capital în încercarea de a păstra locul din cel de-al treilea eşalon valoric. Preşedintele Constantin Caraivan se arată nemulţumit de rezultatele formaţiei din prima parte a campionatului, locul ocupat de Gaz Metan fiind sub orice aşteptări.
Pregătirea pentru o mai bună comportare în a doua parte a campionatului s-a început printr-un cantonament la Sovata şi câteva jocuri amicale: 3-5 cu Spartac Mediaş, 0-0 cu Chimica Târnăveni. Până la începutul campionatului vor mai avea loc şi alte partide de verificare, încât antrenorii echipei (Adrian Botezan, Emil Borşa şi Székely Károly) să-şi dea seama de adevăratul potenţial al jucătorilor în vederea pregătirii potrivite a primelor meciuri din retur.
Au răspuns prezent la chemarea tehnicienilor portarii Tapasztó István, Bálint Barna şi Alaman Ioan (ultimul venit de la Gaz Metan Mediaş), şi jucătorii de câmp Henter Géza, Pop Ilie, Şoţan Paul, Boitoş Sorin, Mitra Szilárd, Suciu Sorin, Râtea Florin, Boitoş Cosmin, Moldovan Dan II, Crăciun Marius, Şerban Cornel, Bokor János, Gáll Vilmos, Juga Cătălin, Cerghizan Adelin, Florea Mihai, Gagyi Barna şi Gazdag János. De la echipa de tineret au fost cooptaţi Cheţan Vasile, Dascăl Călin, Brai Paul, Băd Cătălin şi Muntean Mircea. De asemenea se pare că faţă de lotul cu care s-a pornit în tur nu se va putea conta în retur pe portarul Babi şi apărătorul Iencsi. În mod cert Sanda Paul va evolua la Gaz Metan Mediaş, iar Cecălăcean îşi continuă cariera la Iernut.
Conducerea clubului aşteaptă mult mai mult de la echipă în retur, obiectivul fiind clasarea printre primele cinci echipe ale campionatului. (D.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE