Ce nu se poartă primăvara aceasta Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Ce nu se poartă primăvara aceasta

207_E-bine-de-stiut.gifFemeile cu cu suport financiar sunt cele mai fidele telespectatoare ale postului Fashion TV şi ale emisiunilor de genul “5 Minute Shoping” pentru că nu vor să rateze noutăţile din domeniul vestimentar. Pentru ele şi pentru cele care sunt în pas cu moda le dăm câteva sfaturi.

După o raită prin marile magazine din Târgu Mureş observăm că au dispărut unele culori şi marfa este ceva mai pastelată. Culorile stridente îşi pierd din popularitate, aşa că gata cu portocaliul care îţi ia ochii şi rozul ciclamen. Acestea sunt înlocuite cu albastru ciel, vişiniu, mov şi albul curat.
Pantofii, care au avut un succes monstruos printre tinerele dornice de a fii la modă şi de a atrage priviri uimite, pantofii gen botfori turceşti cu vârful excesiv de ascuţit şi alungit, uitaţi-i! Lăsaţi-i ascunşi într-un colţ al unui dulap sau pe balcon, pentru că anul acesta nu cu ajutorul lor veţi face ravagii. În schimb, se vor purta pantofii cu vârfurile rotunjite, cu flori aplicate.
Va trebui lăsaţi la o parte şi pantalonii evazaţi, care sunt uitaţi de marii creatori, locul acestora fiind luat de pantalonii foarte mulaţi. “Pantalonii evazaţi nu mai sunt demult la modă, anul acesta au fost foarte solicitaţi cei drepţi, atât blugii cât şi cei din stofă”, spune şefa magazinului No. 1, Imolla. E bine de ştiut că pantalonii cu talie foarte joasă nu mai sunt nici ei la mare căutare, anul acesta revin cei cu talie puţin mai înaltă, pentru a alungi picioarele.
Catifeaua are mare succes atât în sezonul rece cât şi în sezonul de promăvară, fie ea neagră sau albă. Dar, atenţie!, raiaţile să fie ceva mai groase şi nu subţiri, cum se purtau pe vremea părinţilor noştri.
Genţile mici sunt şi ele refuzate de comercianţi, deoarece nu se mai poartă, îl locul acestora pe rafturi se găsesc cele încăpătoare. Cu sau fără catarame sau ştrasuri, simple sau cu blană, din piele sau fâş, toate sunt la modă.

Bărbaţi cu cravate late

Bărbaţii, şi ei, trebuie să ştie că nu vor fi la fel de apreciaţi dacă poartă cravatele clasice, de data aceasta sunt la mare căutare cele foarte late, cu nodul gros. Cămăşile bărbăteşti la modă în această primăvară sunt cele într-o singură culoare, fără flori şi forme geometrice.
Pantalonii vor fi puţin mai strâmţi, nu drepţi, ca până acum.
Aşadar, aveţi de unde alege, iar moda e frumoasă atâta timp cât îţi este pe plac.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE