Primavera Mini Arabesque Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Primavera Mini Arabesque

842_Primavera.gifAnsamblul Mini Arabesque a sărbătorit venirea primăverii la Teatrul Naţional. Magia dansului a fost ilustrată de 170 de copii. Părinţii s-au transformat în fotografi şi cameramani.

Luni seara, Teatrul Naţional a fost luat cu asalt de familiile celor 170 de copii care au evoluat în spectacolul menit să sărbătorească venirea primăverii. Ansamblul Mini-Arabesque i-a adus pe scenă atât pe micuţii de 3-4 anişori, cât şi pe cei care au ajuns acum la vârsta studenţiei. Programul a cuprins 18 puncte, înglobând toate genurile coregrafice de la dans de societate, dans de caracter, dans clasic, chiar şi can-can, vals sau tango.
Şi fiindcă mulţi dintre cei care au evoluat în cadrul acestui ansamblu constituie pepiniera Academiei Internaţionale de Balet din Budapesta, datorită relaţiei de suflet create, sfârşitul lunii mai va aduce la Târgu Mureş un alt spectacol deosebit. Astfel, studenţii Academiei Internaţionale de Balet din Budapesta vor susţine un Spectacol de gală, fiind prezenţi la Târgu Mureş pe 29 – 30 mai. Academia este una din prestigioasele instituţii de profil de pe continent, acolo pregătindu-se studenţi din Ungaria, Rusia, Olanda, Japonia, Corea, S.U.A şi, bineînţeles, România.
În premieră în România, oraşul nostru va găzdui programul de absolvire al acestor studenţi. Şi chiar dacă nu sunt în anii terminali, studenţi români plecaţi din rândurile Mini-Arabesque vor evolua în spectacolul de gală, datorită nivelului înalt de pregătire.

Ionuţ OPREA
ionut@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE