Protocolul Aliantei PSD+PC cu PDL la Mures Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Protocolul Aliantei PSD+PC cu PDL la Mures

aurelian_poza_noua_11.jpg
La Primaria Târgu Mures a fost semnat joi seara Protocolul Aliantei PSD + PC cu PDL Mures. Secretomanie si tertipuri de a scapa de presa. Politia comunitara a încercat sa scoata ziaristii afara. Fara declaratii din partea politicienilor. Alexandru Fratean, Florin Vlas, Dorin Danesan si Vasile Gliga din partea PSD si Dorin Florea, Claudiu Maior si Mihail Porutiu de la PDL, au decis. Au lipsit Marian Cornaciu de la PC si Ladislau Schwartz. Doru Opriscan era la Bucuresti. A fost interzisa migratia politica a primarilor, consilierilor judeteni sau locali si a directorilor. Vor fi schimbati toti sefii deconcentratelor ce nu sunt rosii sau portocalii.
Nimic despre Romgaz, STTM, Termoelectrica, Justitie, Ministerul Public, Politie, Armata, Servicii secrete, Curtea de Conturi. Deocamdata…
Partidul care va avea director sau inspector general, va accepta un adjunct de la celalalt partener de guvernare. Exceptiile, Inspectoratul Scolar si Spitalele, unde doi adjuncti vor reveni partidului ce nu detine sefia.
Fratean si Florea au avut doua obiective primordiale, Finante sau Educatie.
Agentia de Plati si Interventii în Agricultura sau Agentia de Plati si Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Inspectoratul Scolar Judetean, adjudecat de democrat liberali. Cu Dumitru Matei la timona. PSD a luat Directia Generala a Finantelor Publice. Sef va fi Andrei Moscviciov.
A fost uitata Directia de Turism. Elena Udrea nu va fi foarte bucuroasa ca nu a fost bagata în seama de colegii de la Mures…
Mihai Covaci, Cristian Tuca, Liviu Timar, Lucian Gujan, Gabriela Osan, Doru Borsan, Mihai Porutiu, Ladislau Schwartz, Eugen Crisan, Sorin Nicusan, Cristian Ciobanu, Delia Juncu, Adrian Grossu, sunt doar câtiva dintre noii politicieni ce se pregatesc de preluarea puterii judetene.    
Gasiti amanuntele Protocolului Noii Puteri în Ziarul de Mures…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE