Susţinem televiziunea sau pe ai noştri ? Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Susţinem televiziunea sau pe ai noştri ?

Mihai_Veres_05.jpgMi-am exprimat recent poziţia faţă de cei care conduc destinele echipelor mureşene angrenate în competiţiile sportive de interes. Echipa de volei feminin CSU Medicina şi-a stabilit un fix în ceea ce priveşte programarea partidelor de pe teren propriu, ora 17 fix. Bioritmul. Echipa masculină de baschet BC Mureş are o mulţime de fani şi susţine, de regulă, partidele din „Junglă” de la ora 18, eventual 19. Tot bioritmul. Acesta este stabilit de specialiştii echipelor, sportivii sunt reglaţi pe un anumit program. Au randament mai bun la orele la care au programate şi antrenamentele. La jocurile din deplasare, alţii dictează regulile, adică gazdele, e bioritmul lor.
La ultimele partide de pe teren propriu, disputate săptămâna trecută, la aceeaşi dată, jocurile celor două s-au „intersectat”. Era imposibil să fie urmărite integral amândouă. A ieşit bine, ambele au câştigat. Cei care au aşteptat finalul la volei, noroc că a fost scurt meciul, au alergat să vadă repriza a doua la baschet.
Staţi, mai vine şi FCM. Nimănui nu-i pasă că este un număr, chiar dacă mai restrâns de suporteri polisportivi, care ar vrea să vadă, să susţină şi o formaţie şi cealaltă. Unii sunt mai populari, unii mai valoroşi, alţii se mulţumesc şi cu un număr restrâns de suporteri, dar de calitate. Ce facem cu cei care au şi calitate, vor să fie şi alături de cei mulţi ? Programările meciurilor nu ţin cont de aceştia. Interesul televiziunilor pentru transmiterea unor partide vine uneori în spijinul lor.
În etapa de astăzi, CSU Medicina joacă acasă cu Dinamo, iar BC Mureş primeşte vizita medieşenilor de la Gaz Metan. Ambele sunt partide de mare interes. Ca atare, Digi Sport le transmite în direct. Avantaj: „medicinistele” rămân în ritm, meciul se joacă de la ora 17, dar „tigrii” au fost programaţi de la ora 20. Astfel, cei interesaţi pot ajunge la amândouă. Dezavantaj: cei comozi pot rămâne în faţa televizorului. De ales: facem „reiting” televiziunilor, sau ne susţinem echipele ?

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE