City’us revine în fruntea clasamentului Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

City’us revine în fruntea clasamentului

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureş a învins în etapa a XIV-a a Ligii I, a treia a returului şi prima din anul 2014 cu scorul de 8-3 în partida disputată în deplasare, la Cluj-Napoca cu formaţia locală CFF Clujana. Golurile formaţiei mureşene au fost înscrise de Florin Ignat (min. 3), Tibi Moldovan (6), Cosmin Gherman (10 şi 12), Csoma Ferenc (15), Csoma Alpár (28), Lucian Nicuşan (37) şi Marcel Ötvös (39). Partida disuptată luni seara în Sala Sporturilor ”Horia Demian” a fost la discreţia târgumureşenilor, care au forţat doar atât cât a fost nevoie, pentru a obţine cele 3 puncte şi diferenţa de golaveraj pentru a reveni pe prima poziţie a clasamentului. Pentru aceasta era nevoie de o victorie la patru goluri diferenţă, mureşenii reuşind să înscrie cinci în prima repriză, încheiată 5-1.

Csoma Alpár revine cu un gol, Ignat eliminat

De remarcat revenirea lui Csoma Alpár, după 6 luni de la grava accidentare suferită în partida retur din finala campionatului de la Sfântu Gheorghe. Acesta a avut o evoluţie foarte bună, încununată cu un gol. În schimb, în minutul 25 al partidei, Florin Ignat a primit un cartonaş roşu după o altercaţie verbală, în urma unei faze la care Ignat a solicitat acordarea unei lovituri libere. Acesta va lipsi în următoarea etapă, pe care echipa antrenorului Kacso Endre o va disputa pe teren propriu în compania celor de la CSMS Iaşi, vineri, 14 februarie, de la ora 20, în Sala Sporturilor. Cu această victorie, City’us revine în fruntea clasamentului, cu 37 de puncte, la egalitate cu Autobergamo Fiat Deva. Departajarea este făcută la golaveraj, mureşenii având 101-33, faţă de 100-34 a devenilor. Echipa ieşeană ocupă locul 7, cu 12 puncte şi a disputat finala Cupei României, disputată la Târgu-Mureş. City’us a câştigat atunci cu 7-4, iar în turul actualei ediţii a campionatului, echipa lui Kacso Endre s-a impus la Iaşi cu 6-2.

La Cluj, City’us a început jocul cu formaţia: Moldovan- Ignat, Gherman, Mimi Stoica, Covaci. Au mai jucat: Csoma A., Csoma F., Nicuşan, Otvos, Tibi Moldovan, Olteanu şi Togan. Al-Ioani nu a făcut deplasarea, fiind menajat în urma unei accidentări suferite la Campionatul European din Belgia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE