Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Dimineata veti fi obligat sa faceti cheltuieli neprevazute, dar apreciate de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment. Se pare ca trebuie sa va ocupati de o ruda bolnava. Pentru a face fata tuturor problemelor, va sfatuim sa nu va grabiti.
*Scorpion
Daca vi se propune o colaborare, va recomandam sa nu refuzati. Sunt sanse sa va imbunatati sensibil situatia financiara. Va puteti ocupa de afaceri. Aveti sanse mari sa obtineti venituri suplimentare, dar va sfatuim sa va abtineti de la orice fel de speculatii.
*Săgetător
Dimineata survin evenimente neasteptate, care va dau peste cap toate planurile. Este posibil sa fiti luat prin surprindere de niste musafiri din alta localitate. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa incercati sa fiti o gazda primitoare. In partea a doua a zilei, cineva cu experienta va ofera sfaturi pentru afaceri.
*Capricorn
Dimineata inregistrati un succes care va intareste convingerea ca parcurgeti o perioada favorabila. Aveti ocazia sa incepeti o afacere profitabila. Ca sa nu riscati nimic, va recomandam sa acceptati ajutorul unui prieten apropiat. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii ma tineri ai familiei!
*Vărsător
S-ar putea sa ajungeti la un punct de cotitura in viata, care sa va aduca multe bucurii. Sociabilitatea si forma intelectuala in care va aflati va asigura succesul pe plan profesional si social. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie, mai ales dupa-amiaza, cand trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale.
*Peşti
Aveti un succes remarcabil pe plan social si material. Va sfatuim sa profitati de sansele care vi se ofera, dar aveti grija sa nu fortati norocul! Dupa-amiaza, s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in care puteti obtine castiguri importante. Aveti mare grija de acte!

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE