Acelaşi scenariu, acelaşi rezultat pentru baschetbaliste Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Acelaşi scenariu, acelaşi rezultat pentru baschetbaliste

 

Echipa feminină de baschet BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut partida disputată pe teren propriu miercuri seara în etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale, 59-75 (21-16, 16-21, 9-18, 13-19) în faţa formaţiei Universitatea CSM Oradea. A fost astefl irosită ultima şansă a mureşencelor de a obţine a treia victorie din această ediţie a campionatului, deoarece în ultimele două etape mureşencele vor avea de întâlnit echipe mult superioare valoric. Jocul părea la îndemâna mureşencelor, care au pornit bine, conducând din start cu 5-0, diferenţă care s-a consemnat şi la finalul primului sfert, încheiat 21-16. Deşi pe parcurs orădencele s-au aflat şi ele la conducere, gazdele au rezistat şi au reuşit în al doilea sfert să se distanţeze în câteva rânduri chiar la nouă puncte. La o minge interceptată în apărare, americanca Wilson, pornită pe contraatac s-a autoaccidentat şi a părăsit terenul. Câteva minute, elevele lui Ionel Brustur au rezistat şi s-au menţinut în avantaj până în apropierea pauzei. Bihorencele s-au apropiat treptat şi au reuşit egalarea în ultimele secunde, sfertul secund încheindu-se cu acelaşi scor, 21-16, dar de partea oaspetelor, 37-37 la pauză.

Veriga lipsă şi echipa „scurtă”, cauzele eşecului

La reluare, orădencele au trecut imediat la conducere şi s-au desprins la 10 puncte înaintea intrării în a doua jumătate a sfertului trei. Încercarea de revenire în teren a lui Wilson a fost zadarnică şi coechipierele nu au putut-o suplini, deşi s-au apropiat în câteva rânduri pe tabelă. Numeroasele erori din atac, pase greşite sau mingi scăpate din mână, atacuri pierdute pentru depăşirea celor 24 de secunde, toate acestea le-au asigurat bihorencelor o victorie lipsită de emoţii. Nova Vita rămâne pe locul 13, penultimul şi mai are de întâlnit sâmbătă pe Olimpia Braşov, în deplasare şi peste o săptămână Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren propriu.

Pentru Nova Vita au înscris: Meszaros 15 (1), Walker 12, Gal 10 (2×3), Vincze 9 (1), Vlaicu 6, Bartha 5, Wilson 2.

Din echipa orădeană s-a remarcat Price, cu 25 puncte, Johnson şi fosta compenentă a echipei mureşene Adams, ambele cu 14 puncte, aceasta din urmă reuşind trei aruncări de trei puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE