Mircea Solovăstru, membru într-o comisie a BVB Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Mircea Solovăstru, membru într-o comisie a BVB

Analistul economic Mircea Solovăstru a fost numit, printr-o decizie din 18 martie a Consiliului Bursei de Valori Bucureşti (BVB), membru titular în Comisia de Admitere la Tranzacţionare a BVB.
Potrivit site-ului BVB, Comisia de Admitere la Tranzacţionare are următoarea componenţă: Octavian Molnar – preşedinte, Stere Farmache – membru, Şerban Valentin Marin – membru, Mircea Solovăstru – membru, Lucian Isac – membru, Valerian Ionescu – preşedinte supleant, Pompei Lupşan – membru supleant, Răzvan Pasol – membru supleant, Nicolae Monoianu – membru supleant şi Viorica Nagy – membru supleant. Contactat de Zi de Zi, Mircea Solovăstru a confirmat prezenţa sa în Comisia de Admitere la Tranzacţionare a BVB şi a precizat că numirea intră în vigoare din data de 30 martie 2014.
În vârstă de 42 de ani, Mircea Solovăstru este originar din Târgu-Mureş şi are o experienţă vastă în domeniul consultanţei în management, CV-ul său conţinând şi un Master of Business Administration – INDE – CNAM Paris, diplomă acreditată AMBA, obţinută în 2010. Din 2011, Mircea Solovăstru este membru în Consiliul de Administraţie al SSIF Swiss Capital Bucureşti, cel mai activ broker pe piaţa acţiunilor tranzacţionate la BVB şi lider de piaţă detaşat pe BVB, cu aproximativ 28,3% cotă de piaţă în 2012.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE