500 de euro pentru cel mai creativ imn SMURD Reportaj
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 471 Vizualizări

500 de euro pentru cel mai creativ imn SMURD

concurs smurdFundația pentru SMURD provoacă mureșenii și nu numai să compună imnul SMURD cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondare. În acest sens, oamenii sunt invitați să trimită patru strofe reprezentative pentru activitatea SMURD ce pot fi utilizate pe ritm muzical. Cei care știu să compună și linia melodică au șanse și mai mari să câștige concursul și să intre în posesia marelui premiu de 500 de euro.
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a lansat în 25 iulie un concurs inedit pentru persoanele creative. În luna septembrie, se împlinesc 25 de ani de când SMURD a început să opereze la Târgu-Mureș și ulterior în întreaga țară. Până pe 8 august, se pot trimite versurile, iar marele câștigător, care se va alege cu 500 de euro, va fi anunțat până la data de 20 august. „Fundația pentru SMURD organizează, în perioada 25 iulie – 8 august, concurs pentru selectarea imnului SMURD. În prima etapă, accesează secțiunea dedicată din cadrul paginii de internet www.fundatiapentrusmurd.ro sau pe Facebook, unde vei găsi formularul de aplicare și regulamentul concursului. După ce a fost completat, formularul de concurs trebuie trimis în perioada 25 iulie – 8 august. A doua etapă constă în compunerea liniei melodice, care va fi trimisă la adresa de e-mail office@fundatiapentrusmurd.ro. Versurile vor fi evaluate și punctate de către o comisie de specialitate a cărei componență va fi anunțată public până la finalul termenului de depunere a eseurilor. În cadrul evaluării eseurilor, se vor puncta coerența și relevanța textului, creativitatea și încadrarea în limite și termeni de patru strofe. În cadrul textului nu se vor face referiri la nume de persoane sau instituții publice. Premiul constă în acordarea unei sume de 500 de euro, iar câștigătorii vor fi anunțați public până la data de 20 august 2015 prin intermediul mass-media, a paginilor de internet și de Facebook”, transmit reprezentanții Fundației pentru SMURD.

Septembrie 1990 – momentul în care s-au pus bazele SMURD
Organizatorii mai transmit că prin trimiterea formularului de concurs, participanții declară că au citit și sunt în totalitate de acord cu regulamentul.
„Participanții înregistrați la concurs pot exercita un drept de contestație referitor la desemnarea câștigătorului în termen de 24 de ore de la desemnarea acestuia prin înregistrarea contestației la adresa de e-mail: voluntar@fundatiapentrusmurd.ro împreună cu datele de contact: adresă, nume și prenume, act de identitate cu toate datele aferente”, mai transmit aceștia.
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat, a pus bazele SMURD în septembrie 1990. Serviciul funcţiona atunci în cadrul Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş şi se baza doar pe un echipaj. Serviciul numit SMUR – Serviciul Mobil de Urgenţă şi Reanimare avea în dotare o singură maşină echipată pentru intervenţie rapidă, fără posibilitatea de a transporta pacientul, acesta fiind adus la spital cu o maşină a Seviciului de Ambulanţă. SMURD este acum un serviciu public integrat care funcţionează în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. „În luna septembrie vom sărbători 25 de ani de când SMURD a început să opereze la Târgu-Mureș și ulterior în toată România. Fundația pentru SMURD a lansat o competiție pentru realizarea imnului SMURD”, a transmis dr. Raed Arafat.

imn smurd

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE