Trei medalii pentru tinerii popicari mureșeni Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Trei medalii pentru tinerii popicari mureșeni

popiceCei 15 popicari mureșeni prezenți la finalele Campionatului Național la categoria juniorilor mici-U14, desfășurată la sfârșitul săptămânii pe arena Conpet din Ploiești au cucerit trei medalii, una de aur și două de argint. La competiția finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului prin Federația Română de Popice au participat peste 50 de sportivi, fete și băieți, toți aflați la debut de carieră. Competiția a fost onorată cu prezența președintelui Federației Române de Popice, Maria Popescu, a lui Constantin Stamatescu, secretar general și Remus Antimirescu, antrenor federal.
De la clubul Electromureș Târgu-Mureș au fost prezenți 15 sportivi, 9 băieți și 6 fete, majoritatea abia inițiați în această disciplină care a adus atâtea trofee sportului mureșean și românesc. După două zile de concurs, pe podium
s-au clasat trei dintre cei mai mici sportivi ai antrenorilor Seres Jozsef și Orosz István. Astfel, la băieți, categoria 13-14 ani, primele două locuri au revenit mureșenilor Szész Attila-Alfred și Szász Tibor –Levente. A doua medalie de argint i-a revenit lui Benke Zoltán jr., la categoria 10-12 ani.
Deși nu au urcat pe podium, printre evidențiați s-au aflat și două fetițe de la categoria 10-11 ani, Makkai Eszter și Fancsali Jessica, recent selecționate în echipa de copii a Clubului Sportiv Electromureș.
Următoarea competiție majoră pentru juniori va avea loc la sfârșitul săptămânii, pe arena din Târgu-Mureș, în perioada 13-15 noiembrie, Finala Campionatului Național individual clasic, tandem și sprint la categoria juniori-junioare U23.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE