La ASA schimbările sunt în plină desfăşurare FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 246 Vizualizări

La ASA schimbările sunt în plină desfăşurare

golanskiDupă șase luni de la revenirea în România, perioadă în care a activat ca fundaș dreapta la divizionara A de fotbal ASA Târgu-Mureș, polonezul Pawel Golanski (foto) s-a decis să se întoarcă în Polonia.
Fundașul de 33 de ani și-a reziliat contractul cu ASA și a semnat pe un an și jumătate cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu una din cele mai titrate echipe din țara sa natală, Gornik Zabrze. Problemele financiare de la ASA l-au determinat pe Golanski să plece. Acesta este al doilea jucător plecat de pe banda dreaptă a defensivei mureșene, după Sergiu Hanca, jucător născut și crescut la Târgu-Mureș, care a evoluat și ca mijlocaș pe aceeași bandă, care în aceste zile a semnat pentru Dinamo București.
Banda pare a fi acoperită cu venirea lui Gabriel Matei, post pe care a mai evoluat de mai multe ori și Javier Velayos.
Bejan rămâne maximum până la vară
Tot în Polonia va pleca și fundașul central Florin Bejan, dar numai după încheierea campionatului. Acesta, conform site-ul oficial al formației KS Cracovia, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea poloneză, acordul fiind valabil din data de 1 iulie 2016.
Bejan a crescut evident în perioada în care s-a aflat alături de Marius Constantin, fiind selecționat chiar și în reprezentativa României în cadrul unui turneu de pregătire, dar din diverse motive acesta a evoluat mult mai puțin în retur și la echipa de club. După ce a fost „integralist” în 11 din cele 13 etape din tur (suspendat pentru două etape pentru un cartonaș roșu primit la finalul partidei cu FC Voluntari), a mai jucat în doar patru din cele zece ale returului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE