VIDEO: Țapinarii, concert anti-Valentine`s Day în Office Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

VIDEO: Țapinarii, concert anti-Valentine`s Day în Office

KODAK Digital Still Camera

Office – Clubul Presei din Târgu-Mureș a fost gazda Țapinarilor, Adrian Tănase și Cosmin Covei, sâmbătă, 6 februarie. Concertul „Anti-Valentine’s Day” al trupei Țapinarii a fost programat la ora 20.00, dar a început în jurul orei 22.00.

Două voci, o chitară și versuri pe bune

Cei prezenți au gustat folk-ul „fără flori de cireș în păr” al Țapinarilor și, de asemenea, glumele bine condimentate ale lui Covei într-o atmosferă „intelectual-destinsă” specifică Office-ului. Pe lângă cântecele deja cunoscute – „Sunt fericit”, „Un ungur mic, „2 bani”, „Du-te naibii”, „Coveisme” și „Tanasisme”, trupa a interpretat și cea mai recentă piesă a lor „Pui de drac” – un cântec manifest, realizat în urma tragediei din toamnă din clubul Colectiv.

Turneu national Anti-Valentine’s Day

Dacă nu i-ați prins în Târgu-Mureș sau în Cluj-Napoca, unde au cântat înainte, Țapinarii vor continua turneul Anti-Valentine’s Day în Sibiu, Craiova și Timișoara.

Cine sunt Țapinarii

Țapinarii – Cosmin Covei și Adrian Tănase sunt trubadurii folk- ului românesc și sunt invitați în foarte multe festivaluri atunci cand Vasile Șeicaru nu este disponibil. Au 9 materiale discografice și o dorință arzătoare: să cânte valsul miresei la o nuntă de pițipoancă. Cosmin Covei – vocea gravă, absolvent al facultății de regie de film și Adrian Tănase – vocea subțire, absolvent al facultății de jurnalism au format trupa în 2001. Este singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine’s Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Cântecul de debut „Sunt Fericit” a devenit unul dintre cele mai iubite cântece și este fredonat frecvent de către galeria echipei Steaua.

KODAK Digital Still Camera

Valentin COVACIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE