Home / Sport / Rezultate de valoare pentru micile majorete mureșene

Rezultate de valoare pentru micile majorete mureșene

Distribuie

majoreteEchipa de majorete și dans acrobatic a Liceului cu Program Sportiv „ Szasz Adalbert” din Târgu-Mureș a obținut un loc I, două locuri II și un loc IV la concursul internațional Open disputat la sfârșitul săptămânii la Timișoara. Prima poziție a fost reușită în concursul de Acrobatic Showdance Trio, prin echipa formată din Bad Sara, Tothi Anja și Szabo Brigita. Cele două locuri II au fost obținute la Artistic Showdance Duo și cele două cupluri pregătite de profesoara Alina Baciu și Julieta Iordache, coregraf, acestea fiind alcătuite din Sűkőd Klementina- Jakab Szilvia și Gyarmaty Ștefania- Balint Noemi. Locul IV a fost obținut la balet contemporan, cu grupul format din Francesca Poienar, Siko Anabella, Sűkőd Klementina, Jakab Szilvia, Miszti Anetta, Ingrid Marian, Petronela Câlţea, Makai Mercedesz și Loredana.

La această competiție au participat în jur de 1000 de concurenți din 8 țări: Olanda, Rusia, Franța, Muntenegru, Serbia, Ungaria, Bulgaria și România.

„Noi, cele care știm cât au muncit fetele alături de noi, câte eforturi au făcut, ne putem declara pe deplin mulțumite de rezultatele obținute și ținem să felicităm fetele pentru efort și pentru rezultatele obținute. A fost o competiție de nivel înalt, la care fetele și-au confirmat valoarea. Vrem să adresăm de asemenea mulțumiri domnului director al Liceului cu Program Sportiv Csiki Zsolt și Primăriei Târgu-Mureș pentru sprijinul acordat, atât pentru pregătirea fetelor, cât și pentru a putea participa la un concurs de o asemenea amploare, care a făcut ca echipa și numele orașului nostru să fie din nou pomenite printre laureate”, au fost cuvintele profesoarei Alina Baciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Shibata Sunao pe tatami la Târgu Mureș

Distribuie Săptămâna trecută, Shibata Sunao, student masterand la Universitatea Tsukuba a vizitat orașul nostru, fără …