Cardiologul Dan Fărcaș lansează „Virtuțile Adormite” la București Sanatate
  • teodora.mindru
  • 1 comentarii
  • 649 Vizualizări

Cardiologul Dan Fărcaș lansează „Virtuțile Adormite” la București

dan farcasCardiologul Dan Mircea Fărcaș va fi prezent, în luna mai, la Sibiu și București, unde va susține conferințe despre acceptarea bolilor și regăsirea sensului vieții și va lansa cartea „Virtuți Adormite”, prima carte motivațională pentru pacienții cu boli cronice, care s-a bucurat de mare succes în țară și în străinătate. S-au împlinit șase luni de când a fost lansată cartea, timp în care acest ghid de supraviețuire pentru oamenii bolnavi și sănătoși a fost citit de mii de persoane.

Medicul Dan Fărcaș trăiește cu boala Parkinson de peste 23 de ani, timp în care a învățat pe propria piele că bolnavul care suferă de această boală trebuie să facă eforturi personale, să fie optimist și să aibă un psihic bun, pentru a încetini evoluția bolii și pentru a avea o calitate a vieții mai bună. „Virtuţi Adormite” este înainte de toate un program educațional, care se adresează pacienților cu boala Parkinson, dar și celor care suferă de alte boli cronice, menit a facilita în primul rând schimbarea tiparului mental. „Redescoperirea și reinventarea ta ca persoană o poți face oricând, nu trebuie să fii neaparat bolnav, poți să fii perfect sănătos și să fii nefericit. Nu ai o calitate a vieții dacă ești nefericit. Mai bine să te redescoperi, să-ți redescoperi potențialul interior, să te reinventezi și să începi ceva nou”, spunea, în urmă cu șase luni, autorul cărții.

Dr. Dan Fărcaș a anunțat că va exista și o a doua parte a cărții, în care va scrie despre convingeri și așteptări. Totodată, medicul va organiza, în perioada următoare, cursuri de acceptare a imaginii din oglindă. Această temă o va aborda și la București, la conferința pe care o va susține în luna mai. „Se împlinesc șase luni de când am lansat cartea „Virtuți Adormite”. Din punctul meu de vedere, este un succes. Au fost tipărite peste 3.000 de exemplare. Mă așteptam să fie cerută mai mult de bolnavi, dar și oamenii sănătoși au primit-o foarte bine. În țară, a ajuns la Constanța, Buzău, București, Timișoara, Deva, Hunedoara, Zalău, Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Bacău, cred că peste tot. A ajuns și peste hotare, în Canada, în SUA, în diverse țări ale Europei, în Belgia, în Germania. Partea a doua a cărții va fi despre convingeri. Visul meu este să scriu o carte despre convingeri și așteptări. Bineînțeles, despre acceptare voi scrie din ce în ce mai mult, pentru că vreau să lansez terapia prin acceptare a imaginii din oglindă, pe care am prezentat-o cu diverse ocazii. Îmi propun să organizez, în viitorul apropiat, primul curs despre acceptare. Lumea este interesată de terapia prin acceptare”, a declarat dr. Dan Fărcaș.

Astfel, cititorii din București și Sibiu vor putea să-l cunoască pe medicul Dan Fărcaș, să-și achiziționeze cartea și să schimbe idei. „În luna mai, vor fi trei lansări, două la Sibiu și una la București. Am fost invitat de către Grupul Român pentru Studiu și Practică Yoga de pe lângă Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” să țin o conferință despre acceptarea bolilor și regăsirea sensului vieții. Cu acest prilej, voi lansa și la București cartea „Virtuți Adormite”, a precizat medicul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Felicitari, domnule doctor Dan Farcas! atat ca specialist, ca scriitor dar mai ales ca OM.
    Este important sa ne acceptam asa cum suntem, nu numai noi cei care avem deja o boala, ci si cei care nu sunt inca bolnavi dar sunt nemultumiti de imaginea lor din oglinda.Mult succes si va asteptam si la Suceava sa lansati cartea

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE