Share
Home / Social / Copiii de la „Sfânta Elisabeta”, la zoo

Copiii de la „Sfânta Elisabeta”, la zoo

Echipa JCI Târgu-Mureș anunță că sâmbătă, 18 iunie, la ora 11.00, copiii Centrului de Plasament „Sfânta Elisabeta” vor avea ocazia, pentru prima dată în viaţa lor, să descopere animalele sălbatice ale savanei, pădurilor tropicale și pădurilor românești în cadrul grădinii zoologice din Târgu-Mureș. Aventura va continua în parcul de distracții pentru copii amenajat la platoul Cornești.
„În ziua de 18 iunie, o zi specială de sâmbătă, copiii centrului de plasament vor avea ocazia, pentru prima dată în viață, să descopere animalele sălbatice ale savanei, pădurilor tropicale și pădurilor românești în cadrul grădinii zoologice Târgu-Mureș, cea mai mare grădină de acest gen din România. După această expediție, aventura va continua în cadrul parcului de distracții amenajat la platoul Cornești. Între aceste două activități vom lua masa la picnic în aceeași locație. Oricine dorește să participe sau să vină în sprijinul aventurii noastre este binevenit să ni se alăture și ne găsește pe pagina noastră de Facebook”, a transmis Alexandra Botoș, manager de proiect „Zâmbete în dar”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ONG-urile care furnizează servicii sociale solicită Guvernului cinci măsuri cheie pentru a putea continua să sprijine persoanele vulnerabile

Pe data de 18 martie 2020, federațiile care reprezintă 207 asociații și fundații care furnizează …

Share
Share