Share

Home / Business / FOTO: Ştrand nou în Sovata şi bază de tratament marca Aluniş

FOTO: Ştrand nou în Sovata şi bază de tratament marca Aluniş

1Staţiunea  Sovata aduce noi opţiuni pentru cei aflaţi în căutare de tratament medical balnear sau pentru turiştii care caută distracţia în apă. O nouă bază de tratament şi un ştrand au fost inaugurate recent de SC Aluniş SRL, la Lacul Negru.

Un ştrand cu apă sărată provenind din Lacul Negru şi un ştrand modern sunt noile atracţii ale staţiunii Sovata. Proiectul, în valoare de peste 7 milioane de lei a fost finalizat recent de SC Aluniş SRL, beneficiarul investiţiei.

Practic, baza de tratament vine să competete oferta firmei Aluniş, care în anii trecuţi a făcut investiţii majore în staţiunea Sovata, la htelul ce poartă numele firmei. În noua bază de tratament, care foloseşte apă cu proprietăţi terapeutice din Lacul Negru, pot fi tratatate cu succes probleme ginecologice, afecţiuni ale aparatului locomotor, probleme bronhopulmonare,  articulare, neurologice etc.

Printre procedurile folosite în nou bază de tratament se numără: împachetări cu parafină, băi galvanive, împachetări cu nămol, galvanizări, ionizări, curent diadinamic, ultrasunete, masaj terapeutic etc.

Toate procedurile sunt făcute cu aparatură modernă, performantă, sub supravegherea personalului de specialitate.

Pentru cei care doresc să servească o masă caldă, noul ştrand oferă servicii de restaurant. Aproximativ 100 de locuri sunt disponibile în restaurantul aflat în incinta complexului.

Complexul nu presupune neapărat proceduri în baza de tratament. Cei care doresc doar să facă baie în apă sărată, terapeutică, sau să se bronzeze, au la dispoziţie piscina exterioară cu  apă sărată, şezlonguri, duşuri, masaj. Cu alte cuvinte, posibilităţi de agrement la aer curat.

Ştrandul de la Lacul Negru şi baza de tratament sunt deschise zilnic, cu o capacitate de peste 200 de persoane. Vă invităm să îi treceţi pragul!

2

3

4

5

6

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a deschis sesiunea de înscrieri la expoziţia-concurs Confluențe 3

Muzeul Județean Mureș organizează cea de-a treia ediție a expoziției-concurs Confluențe în cadrul festivalului Vâltoarea …

Share
Share