Home / Sanatate / Fundația pentru SMURD sponsorizează 100 de persoane la Congresul European de Medicină de Urgență

Fundația pentru SMURD sponsorizează 100 de persoane la Congresul European de Medicină de Urgență

Fundația pentru SMURD a anunțat pe site-ul propriu că va sponsoriza participarea unui număr de 100 de persoane la cel de-al X-lea Congres European de Medicină de Urgență, EUSEM 2016, ce se va desfășura la Viena, în perioada 1-5 octombrie. Potrivit site-ului fundației, această susținere se adresează medicilor rezidenți, studenților, medicilor specialiști, medicilor primari, asistenților medicali și paramedicilor care nu au beneficiat în ultimii doi ani (2015 și 2014) de acest tip de sponsorizare din partea Fundației pentru SMURD sau a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă din România.
„În cadrul procesului de selecție vor fi luate în considerare următoarele criterii de departajare: depunerea și acceptarea prezentării unei lucrări științifice la acest congres; să nu fi beneficiat în ultimii doi ani (2015 și 2014) de acest tip de susținere din partea Fundației pentru SMURD sau a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă din România; activitatea de voluntariat desfășurată; cunoașterea obligatorie a limbii engleze; specialitatea; recomandări privind activitatea profesională desfășurată”, se precizează pe site-ul fundației.
Susținerea din partea Fundației pentru SMURD va include: transportul cu avionul sau autocarul, cazarea cu mic-dejun, pe durata congresului, în perioada 1-5 octombrie și taxa de participare pentru toți participanții. Informații suplimentare despre înscrieri se pot obține accesând site-ul Fundației pentru SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs pentru o funcție importantă la Spitalul Municipal Reghin

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de „Director Medical”, în …