Recomandarea zilei: tartă cu brânză, spanac și nuci Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Recomandarea zilei: tartă cu brânză, spanac și nuci

CSID scrie că în combinaţie cu brânză de capră şi nuci, spanacul este foarte potrivit ca umplutură de tartă, ce poate fi servită ca aperitiv, în zilele de sărbătoare.
Număr de porţii: 6
Ingrediente:
250 de grame de aluat de foitaj
700 de grame de spanac proaspăt, spălat
ulei de măsline
400 de grame de brânză de capră
60 de grame de nucă măcinată
miez de nucă pentru decor
sare, piper
opţional: roşii uscate
Mod de preparare
Cuptorul se încălzeşte la 200°C.
Spanacul se căleşte în ulei de măsline, câteva minute, se sărează după gust, se condimentează cu piper.
Aluatul se întinde într-o formă de tartă tapetată cu hârtie de copt.
Spanacul scurs se amestecă împreună cu brânza şi nuca măcinată, iar această compoziţie se pune peste aluatul din tavă. Se decorează cu miezul de nucă şi opţional cu roşii uscate.
Se coace timp de aproximativ 25 de minute, se scoate tava din cuptor, se lasă câteva minute să se răcească, după care se poate porţiona.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE