VIDEO, FOTO: Utilaje de Champions League, lansate de IRUM Reghin Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1353 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Utilaje de Champions League, lansate de IRUM Reghin

111Compania IRUM Reghin, specializată în construcţii de maşini şi utilaje pentru industria forestieră şi agricolă, a lansat joi, 8 septembrie, trei utilaje forestiere noi, dintre care două concepute exclusiv de inginerii proprii, în cadrul Centrului de cercetare iFOR (centru de cercetare-dezvoltare pentru utilaje agricole şi forestiere din Românie inaugurat în incinta IRUM Reghin în septembrie 2015 – n.r.), şi unul creat în parteneriat cu firma finlandeză Logset.

Lansarea celor trei utilaje, TAF 2012 G, TAF 4F GT by Logset şi Ifron Powershift, a avut loc cu ocazia Zilei Forestierului, manifestare organizată pe platforma IRUM, în parteneriat cu Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR).

Centrul iFOR, pepinieră de proiecte reuşite

Detalii despre cele trei utilaje au fost furnizate în cadrul unei conferinţe de presă, de ing. Mircea Oltean, directorul general al IRUM Reghin.

„Două din cele trei utilaje sunt proiectate 100% în Centrul iFOR şi pe urmă ele au fost executate fizic tot la noi şi al treilea utilaj, care este un utilaj de altă anvergură, este un produs să-i zic aşa de Champions League, l-am creat împreună cu un producător de renume mondial din Finlanda, cu Logset. Este un produs de altă anvergură. Avem cu ei o colaborare. Nu vom putea acoperi noi toată gama de utilaje şi atunci dorim să oferim un pachet cât mai bun pentru cei care lucrează în această zonă şi pe zonele unde considerăm noi, căutăm parteneriate”, a precizat ing. Mircea Oltean.

a-lansare-utilaje

Investiţii continue în retehnologizare

Momentul conferinţei de presă a fost precedat de festivitatea de deschidere a Zilei Forestierului, la care au participat oficialităţi locale şi judeţene, conducerea ASFOR, parteneri din ţară şi din străinătate şi clienţi, prilej cu care ing. Mircea Oltean a subliniat că IRUM Reghin reprezintă cel mai bun exemplu că industria românească poate produce plusvaloare.

„Mulţumesc ASFOR pentru că acest eveniment are loc la IRUM. Acest lucru vine ca o încununare a unui proces amplu, început în 1998 când grupul Maviprod a achiziţionat această fabrică plină de tradiţie. În toţi aceşti ani, am încercat să reabilităm şi să retehnologizăm această companie, prin investiţii continue care au avut ca scop menţinerea unui produs şi a unui brand românesc într-o piaţă care duce tot mai mult lipsă de aşa ceva. Totodată, am încercat să oferim forestierului român una dintre cele mai importante unelte la un raport calitate-preţ acceptabil şi convenabil pentru a putea răzbi în anii grei care au trecut, şi a menţine vie una dintre puţinele industrii care a rezistat după Revoluţie, industria forestieră. Probabil IRUM este cel mai bun exemplu că industria românească nu a fost doar un morman de fier vechi, după cum declarau unii politicieni în anii 90”, a afirmat directorul general al IRUM Reghin.

b-lansare-utilaje

c-lansare-utilaje

d-lansare-utilaje

e-lansare-utilaje

f-lansare-utilaje

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE