Cursuri pentru mămici, în luna februarie Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Cursuri pentru mămici, în luna februarie

Mami Center organizează la sediul Senso, pe tot parcursul lunii februarie, o serie de cursuri pentru mămicile care alăptează, pentru viitoarele mămici, dar și pentru tătici, care vor primi atestate de puericultură. Din programul lunii februarie nu vor lipsi cursurile de gimnastică reeducare abdo-perineală.

Potrivit Adinei Iancu, moașă și consultant în terapie la Mami Center și educator perinatal SAMAS, în perioada 6-11 februarie, în intervalele orare 10.00-11.00, 16.00-17.00, se desfășoară cursurile de gimnastică reeducare abdo-perineală destinate mămicilor aflate în săptămânile 6-8 postpartum. În cadrul acestor cursuri, se discută despre prevenirea apariției incontinenței urinare, hemoroizi, diastază abdominală, prolaps etc.
În zilele de 4 și 5 februarie, de la ora 11.00, va avea loc cursul de pregătire pentru naștere, alăptare și puericultură destinat gravidelor aflate în săptămâna 34 de sarcină și peste. La aceste cursuri, tații primesc atestate de puericultură ce le permit încă 10 zile de concediu. La cerere, acest curs poate fi susținut și în zilele de 11 și 12 februarie.
În data de 10 februarie, la ora 17.30, se va desfășura cursul referitor la alăptarea bebelușului și cum să aibă mămicile un start bun în alăptare. În data de 13 februarie, de la ora 17.30, va avea loc cursul despre puericultură, cu atestat pentru tătici.
Ziua de 15 februarie este dedicată cursului despre alăptare, iar aici sunt invitate să participe mămicile cu bebeluși între două săptămâni și șase luni de viață.
Pe lângă toate aceste cursuri, mămicile trebuie să știe că în perioada 1-16 februarie primi consultații despre alăptare 24/24. Mamele care doresc să se înscrie la aceste cursuri pot să o facă la numărul de telefon: 0743-319.890 sau la adresa de e-mail: adina_sm_iancu@yahoo.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE