Home / Invatamant / UMF Târgu-Mureș a lansat un magazin online pentru studenți

UMF Târgu-Mureș a lansat un magazin online pentru studenți

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș a deschis Shop-ul UMF, un spațiu fizic si virtual prin care studenții își pot achiziționa direct sau printr-o platformă online dedicată, cursuri, manuale, cărți și își pot comanda, cu anticipație, printr-o precomandă trimisă online, setul de cărți care le este necesar în semestrul care urmează. Totodată, prin intermediul Shop-ului UMF se pot obține o gamă largă de materiale promoționale ale universității: halate, tricouri, costume de spital, hanorace, numeroase souveniruri sau produse de colecție, toate purtând amprenta unică a UMF.
Potrivit UMF Târgu-Mureș, Shop-ul UMF online este o nouă dezvoltare din cadrul platformei e-UMF, promovată de către Universitate pentru a facilita o interacțiune rapidă și modernă dintre persoanele care interacționează cu Universitatea. El poate fi accesat la adresa: https://shop.umftgm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Colecția de cojoace a Muzeului „Anton Badea”, restaurată și expusă publicului

Printre colecțiile Muzeului Etnografic „Anton Badea” din Reghin se numără și cea de cojoace, care …