Ai grijă cum te expui în mediul online! Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Ai grijă cum te expui în mediul online!

 

Fiți prevăzători! Polițiștii vă sfătuiesc cum să vă comportați în siguranță în spațiul online.

În perioada februarie-martie, s-au desfăşurat diverse activităţi în cadrul Campaniei „În siguranță online!”, cu scopul de a promova utilizarea internetului într-un mod sigur, mai ales de către copii şi adolescenţi.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au abordat acest subiect important şi totuşi insuficient cunoscut în special în cadrul unor întâlniri cu elevii.  Aproape 500 de persoane au primit direct informaţiile referitoare la utilizarea în siguranţă a spaţiului online, discuţiile, fiind, uneori completate de clipuri video care să completeze informaţiile primite.

În viaţa de zi cu zi nu ne spunem numele oricui pe stradă, dacă cineva necunoscut ne abordează, nu stăm de vorbă cu el, nu-i spunem unde locuim sau ce ne place să facem, nu-i arătăm fotografii, nu lăsăm uşa casei deschisă pentru oricine, iar dacă nu facem asta în lumea reală, de ce ne comportăm diferit în spațiul online?

 

”Să ne gândim mai bine la acţiunile noastre pe internet, la socializare, la deschiderea noastră prea mare spre o lume necunoscută. Să folosim avantajele lumii online, ale socializării online, învăţând să rămânem în siguranţă” ne sfătuiesc polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE