FOTO: Showroom BMW de 2,5 milioane euro la Târgu-Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1435 Vizualizări

FOTO: Showroom BMW de 2,5 milioane euro la Târgu-Mureş

BMW a deschis recent, în data de 22 mai, la ieşirea din municipiul Târgu-Mureş către comuna Cristeşti, Centrul XCARS Mureş, în urma unei investiţii greenfield de 2,5 milioane euro, informează Biroul de presă al BMW Group.

Potrivit sursei citate, suprafaţa desfăşurată a clădirii este de 2.072 de metri pătraţi, iar showroom-ul poate găzdui şapte automobile. De asemenea, în incinta XCARS Mureş poate fi admirat şi modelul istoric BMW Isetta, care va fi folosit la evenimente speciale, iar amatorii de cafea de calitate au la dispoziţie cafeneaua „Isetta”, specifică showroom-urilor mărcii BMW.

„Tradiţional, zona aparţine mărcilor germane de volum. Dream car-ul, însă, a fost şi este BMW. Acesta a fost, de altfel, unul dintre argumentele care au cântărit greu în decizia patronatului de a aduce la Târgu-Mureş acest brand. Potenţialul regiunii este de peste 400 de automobile premium pe an şi obiectivul pe termen mediu este să devenim cea mai importantă marcă din segment. Cele mai importante modele din portofoliul nostru sunt cele din gama BMW X. Avem avantajul că marca ne oferă un portofoliu variat de modele, care ne deschide potenţialul către multe grupuri ţintă de clienţi. Este exemplu familiei de modele plug-in hybrid iPerformance, una din cele mai competitive modele de acest gen din piaţă, inclusiv din perspectiva preţului”, a declarat Anda Bordianu, director general BMW XCARS.

Reprezentanţii BMW XCARS pun la dispoziţia clienţilor şi un service echipat cu cele mai avansate tehnologii de pe piaţă.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE