Home / Editorial / Mureșul în integrame. Un nou proiect marca Zi de Zi

Mureșul în integrame. Un nou proiect marca Zi de Zi

În seria de proiecte inedite concepute și realizate de echipa Zi de Zi, își face drum în aceste zile către tipar o nouă idee, “Mureșul în integrame”. După cum anunță titlul proiectului, e voba despre o prezentare orginală a celor mai importante repere mureșene din diverse domenii de activitate. Pasionații de cuvinte încrucișate, dar și debutanții în lumea cuvintelor ce iau formă din creion și definiții iscusite, vor avea în față 100 de integrame sută la sută locale, sută la sută originale.
Fie că e vorba despre geografie, istorie, cultură, educație, sport sau turism, veți descoperi cu plăcere locuri și oameni care înseamnă mult pentru definirea frumoasă a acestor meleaguri transilvănene.
Toate integramele poartă semnătura colegului nostru Alex Toth, redactor șef al cotidianului Zi de Zi, experimentat și valoros realizator în acest domeniu, apreciat și recunoscut la nivel național și nu numai. Cu binecunoscuta lui pricepere, a conceput câte o integramă interesantă pentru fiecare obiectiv aflat în lista noastră, astfel că plăcuta surprindere pe care au avut-o subiecții integramelor se va transfera cu certitudine către miile de “scriitori-cititori”, ai acestui produs inedit.
Almanahul “Mureșul în integrame” va ajunge în piață la începutul lunii august, în Mureș, dar și în județele învecinate, iar din toamnă se vor bucura de provocările lui intelectuale elevi și studenți mureșeni, dată fiind pronunțata tentă editorială a produsui.
“Mureșul în integrame” își va găsi, astfel, utilitatea ca premiu în școli sau universități, iar pentru companiile sau instituțiile prezentate în acest produs poate fi o carte de vizită aparte.
Vă invităm așadar să lecturați acest almanah inedit și vă promitem că vor urma și alte proiecte interesante…

Florin Marcel SANDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgumureșean prins la volan cu alcoolemie de 1,3 la mie!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis joi, 29 octombrie, prin intermediul unui buletin …