ASA vizitează marți liderul Ripensia FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

ASA vizitează marți liderul Ripensia

Miercuri, 23 august, de la ora 18.00 se dispută partidele etapei a IV-a a Ligii II de fotbal. Excepție face partida dintre primele două clasate, Ripensia Timișoara și ASA Târgu-Mureș, care se va juca marți, tot de la ora 18.00. Cele două au obținut câte trei victorii în primele trei etape, dar au avut avantajul tragerii la sorți, care le-au adus în față adversare modeste. Printre acestea, echipa improvizată cu juniori împrumutați ai Forestei Suceava, care a încasat deja 30 de goluri. Așa numitul „derby de clasament” al etapei aduce așadar față în față o nou promovată și retrogradata din Liga I. Podiumul este completat de o altă nou promovată, a treia cu punctaj maxim, sibienii de la AFC Hermannstadt, care au avut în schimb adversari mai puternici. Sibienii vor avea în schimb și în această etapă un meci mai dificil, în deplasare la Olimpia Satu Mare.

 

Premieră, cu bănățenii aparent favoriți

Întâlnirea dintre Ripensia și ASA este o premieră absolută. Deși nou promovați, bănățenii par la prima vedere favoriți. Acest lucru nu doar pentru că se află pe prima poziție și vor evolua pe teren propriu. Fostă cvadruplă campioană a României, adevărat, în anii 30, Ripensia revine alături de cele două Poli (ACS și ASU), ambele în primele două eșaloane, mai aproape de prima ligă. În afara meciului de debut, în care s-au dezlănțuit în fața juniorilor suceveni, bănățenii au învins cu 2-1 în etapa a doua pe terenul Luceafărului Oradea, echipa lui Cornel Țălnar și Florentin Petre, iar în cea trecută au câștigat pe teren propriu cu 2-0 întâlnirea cu o altă suferindă, Sportul Snagov, cea care a a oferit „găzduire” retrogradatei Metalul Reșița, salvată de falimentul clubului FC Brașov.

De cealaltă parte, ASA a obținut în afara victoriei cu 6-0 de la Suceava alte două succese, ambele la limită, pe teren propriu, cu două nou promovate, Știința Miroslava și Luceafărul Oradea. Chiar dacă nu au avut emoții deosebite în cele două întâlniri, mureșenii pot considera acest duel ca un adevărat prim test de maturitate.

Problemele de lot sunt departe de a fi rezolvate. Mai mult, din defensiva care prezintă slăbiciuni va lipsi și funjdașul Florin Ilie, eliminat în jocul cu Luceafărul. În afara acestor probleme, tot una tehnică, site-ul clubului nu poate fi accesat, pe motiv de neplată!!!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE