Benedek Imre, acuzat de ultraj. Echipa cardiologului, convinsă că totul este o diversiune Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5811 Vizualizări

Benedek Imre, acuzat de ultraj. Echipa cardiologului, convinsă că totul este o diversiune

Cardiologul mureşean Benedek Imre a fost reţinut miercuri, 20 septembrie, fiind acuzat de ultraj, respectiv că ar fi împins un poliţist rutier care l-ar fi depistat circulând cu autoturismul având asigurarea auto expirată. În replică, echipa susţinătorilor profesorului doctor  Benedek Imre a transmis că toată povestea este o tentativă de „intimidare şi umilire” pusă la cale de „un fost prim procuror şi un tânăr ofiţer diversionist.”

Presupusa faptă, cercetată de Parchet

Zvonul că reputatul cardiolog Benedek Imre ar fi fost reţinut de poliţişti, în urma unui incident petrecut pe una din străzile din Târgu-Mureş, a fost confirmat de Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

„Pe o stradă din municipiul Târgu-Mureş a avut loc o faptă de ultraj, faptă care în acest moment se cercetează de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Replica echipei cardiologului Benedek Imre

De cealaltă parte, echipa susţinătorilor profesorului doctor Benedek Imre a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, că totul este o diversiune împotriva unui „Titan al medicinei româneşti.”

„Un fost prim procuror şi un tânăr ofiţer diversionist, posibil coada de topor a cuiva mai mare care stă ascuns, au încercat azi să intimideze şi să umilească un Titan al medicinei româneşti. Vă asigurăm că nu au reuşit, ba mai mult l-au întărit şi mai mult. Credem că în structurile juridice sunt însă mulţi oameni cu profesionalism şi principialitate, aşa cum s-a demonstrat şi azi”, a transmis echipa susţinătorilor profesorului doctor Benedek Imre.

Din informaţiile noastre, prof. dr. Benedek Imre a dormit acasă în noaptea de miercuri spre joi.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE