Home / Invatamant / Erasmus Student Network la Universitatea “Petru Maior”

Erasmus Student Network la Universitatea “Petru Maior”

Studenții voluntari ai Universitatii „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureș au fost prezenți în perioada 14-17 decembrie la una din întâlnirile anuale ale organizației Erasmus Student Network (ESN), organizată la Constanța. „Cu această ocazie, studenții Patricia Crișan, Andreea Moldovan, Adrian Ichim și Florin Miron, care au participat la programul Erasmus+ în anii anteriori și fac parte din grupul de inițiativă, au prezentat candidatura în vederea înființării unei secțiuni ESN la Târgu-Mureș, și-au organizat planul de acțiune pentru următoarele trei luni și au interacționat cu celelalte organizații ESN din țară.

Scopul organizației ESN este acela de a contribui la internaționalizarea vieții studențești, ajutând la primirea și integrarea studenților străini în comunitățile academice locale. Organizarea unei secțiuni locale ESN este unul dintre obiectivele Proiectului ”Internaționalizarea educației și cercetării științifice” (INTECS-IS), desfășurat la Universitatea ”Petru Maior”din Târgu-Mureș, sub coordonarea prof. dr. ing. habil. Liviu Moldovan”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de conducerea UPM Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Expoziţia “Mineralia” revine la Târgu-Mureş

În perioada 23-25 iulie 2021, între orele 10.00 – 18.00, la Secția de Etnografie și …