Handbalistele Active 7 preiau șefia clasamentului Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1076 Vizualizări

Handbalistele Active 7 preiau șefia clasamentului

Echipa de handbal feminin Active 7 Târgu-Mureș a câștigat la scor ambele partide disputate în cadrul turneului disputat în sala LPS „Szász Adalbert” din Târgu-Mureș și s-a desprins în fruntea clasamentului Campionatului Județean Harghita, unde a fost acceptată, județul Mureș neavând un campionat intern. Echipa antrenată de Kulcsár Ladislau, fost tehnician al echipei CS Mureșul anilor 70 a obținut 5 victorii din tot atâtea meciuri și cu un golaveraj 210-96 și a trecut în fruntea clasamentului pe care l-a mai câștigat, în fața echipei din Zetea, care are o singură înfrângere, cu Active 7, dar cu un meci mai puțin disputat.

În prima din cele două partide disputate la Târgu-Mureș Active 7 a învins cu scorul de 37-15 echipa NKSZ Miercurea Ciuc, iar în a doua a surclasat echipa din Vlăhița cu scorul de 52-19! În cel de-al doilea meci Biró (Peres) Zita a înscris nu mai puțin de 16 goluri, dar recordul de goluri al echipei Active 7 a fost cel din chiar primul turneu al stagiunii 2017-2018, disputat la Vlăhița, când mureșencele au au câștigat cu 56-16 partida cu echipa Bányai Odorheiu Secuiesc. Meciul Zetea-Bányai Odorheiu Secuiesc din acest turneu a fost amânat, iar rezultatele celorlalte partide arbitrate bine de trioul mureșean Loredana Pop, Adrian Nacu și Andrei Guşat au fost: Bányai Odorheiu Secuiesc–Vlăhița 21-40 (11-18), NKSZ Miercurea Ciuc–Cristuru Secuiesc 21-13 (11-8).

Jucătoare mamă-fiică în lot

Echipa este alcătuită din jucătoare de toate vârstele, foste jucătoare de performanță a cluburilor mureșene, în unele cazuri chiar împreună cu fiicele lor, lucru care dovedește că dragostea pentru handbal depășește bariera limitei de vârstă. Echipa aliniată de Active 7 în cele două partide a avut următoarea componență: Zsók Gyöngyi, Babó Melinda (portari), Moldovan Anna Mária, Vasilescu (Gergelyfi) Erzsébet, Biró (Peres) Zita, Veronica (Székely) Ormenişan, Alisa Ormenişan, Orbán Mária, Bab Timea, Biro (Kádár) Kinga, Andrea (Halász) Iuga, Dan (Rendes) Melinda, Renata Rău și Loredana Conţiu. Au lipsit de la turneu jucătoarele Marie Dreger, Farkas Krisztina, iar Margareta (Vinţe) Iambor și Anamaria Cerghizan au fost accidentate, dar au fost prezente la meciuri. Veronica (Székely) Ormenișan joacă împreună cu fiica de 17 ani, Alisa (ex-Olimpic)-(în foto), iar la meciurile amicale și Anita Moldovan (Pegasus, 14 ani) își ajută mama, Ana Maria Moldovan. Cea mai tânără jucătoare este Alisa Ormenișan (17 ani), iar cele mai în vârstă sunt Vasilescu (Gergelyfi) Elisabeta și Zsok Gyöngyi, ambele de 58 ani. La turneu a fost prezentă și fosta jucătoare Alina Ința, stabilită cu familia în Anglia, unde încă joacă la cei 44 de ani la Newcastle Vikings Handball Club, formație din campionatul Regional Nord Liga, iar fiica ei de 16 ani, Alexandra (fostă la CS Olimpic Târgu-Mureș) joacă la echipa U16 a clubului Newcastle Vikings Handball Club.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE