Home / Business / Bursă de locuri de muncă, în 20 aprilie

Bursă de locuri de muncă, în 20 aprilie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş organizează, în data de 20 aprilie, o nouă Bursă generală a locurilor de muncă.

Potrivit directorului executiv al instituţiei, Gheorghe Ştef, Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura începând cu ora 9.00, în următoarele locaţii:

Hotel Tineretului – strada Nicolae Grigorescu nr. 19 din Târgu-Mureş, Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu” – strada Republicii nr. 2 din Reghin, Casa de Cultură “Mihai Eminescu” – strada Republicii nr. 32 din Târnăveni, Hotel Korona – strada Zaharia Boiu nr.12-14 din Sighişoara, precum şi la sediile punctelor de lucru AJOFM Mureş din Luduș (strada Republicii nr. 43) şi Sovata (strada Trandafirilor nr. 25).

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante sunt rugaţi să își anunţe intenţia de participare prin depunerea unei situații a locurilor de muncă vacante, cu mențiunea “Pentru Bursă”, la sediile AJOFM din Mureş din Târgu-Mureş (strada Iuliu Maniu nr. 2, tel: 0786-198.863), Reghin (strada Republicii nr. 14, telefon 0265-511.948), Târnăveni (strada Vasile Milea nr. 2, telefon 0265-444.686), Sighișoara (strada Dumbravei nr. 2, telefon 0265-771.963), Luduș (strada Republicii nr. 43, telefon 0265-411.934), Sovata (strada Trandafirilor nr. 25, telefon 0265-577.413) sau prin poşta electronică, la adresa ajofm@ms.anofm.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la Bursă.

„Invităm la această acţiune toţi angajatorii care au nevoie de forţă de muncă şi şomerii, pentru a-şi găsi un loc de muncă”, a transmis directorul executiv al AJOFM Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Criza medicilor de familie din zona rurală semnalată de senatorul Leonard Azamfirei

Senatorul PSD de Mureș Leonard Azamfirei a susținut miercuri, 16 iunie, în plenul Senatului României, …