Share

Home / Business / Conferința Start-Up urban

Conferința Start-Up urban

Miercurea viitoare, în 18 aprilie, între orele 09:00-15:30 în incinta hotelulul Grand (Sala Europa) va avea loc conferința Start-Up Urban.

Veți primi răspunsuri detaliate și sfaturi legate de cursurile de formare antreprenorială (termenul limită de înscriere – 21 aprilie 2018) și de concursul de planuri de afaceri în urma căruia vor fi selecționate 9 idei de afaceri în județul Mureș, ce vor primi finanțare de maximum 39.000 euro.

Printre speakeri se regăsesc: Marius Bostan, co-fondator FNTM, inițiator al Repatriot și fost ministru al Comunicațiilor, Valentin Miron, președintele FNTM, managing partner VMB Partners SA și Viorel Udma, director general Accendo International – investment banking services, Pilat Claudia, consultant FNTM, și Ionut Tata și Cristian Tatu, formator FNTM – doctor în economie, specializat în cercetări de piață, marketing online, creație publicitară, cadru didactic la ASE București.

Pentru participarea la conferință este necesară înscrierea prealabilă, prin transmiterea unui e-mail, cu datele dumneavoastră, către expertul Start-up Urban din județul Mureș: Razvan Vlasiu (FNTM), e-mail: răzvan.vlasiu@fntm.ro, tel: 0734449194.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VES SA, un nou an fără profit

VES SA, companie cu sediul în Sighișoara, listată la Bursa de valori București, a emis …

Share
Share