Home / Business / Acţionarii Gedeon Richter România, convocaţi la adunare
EPSON DSC picture

Acţionarii Gedeon Richter România, convocaţi la adunare

Consiliul de Administraţie al Gedeon Richter România SA Târgu-Mureş convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, la data de 22 mai 2018, ora 9.00, la sediul societăţii din Târgu-Mureş, strada Cuza Vodă nr. 99-105.

Auditor financiar nou

Potrivit convocatorului, ordinea de zi cuprinde: Raportul Consiliului de Administraţie privind activitatea economică pe anul 2017, Raportul auditorului privind activitatea financiară a societăţii pe anul 2017, Aprobarea situaţiilor financiare pe anul 2017, Numirea auditorului financiar PricewaterhouseCoopers Audit SRL pentru un mandat de un an, Aprobarea proiectului de buget şi a programului de investiţii pentru anul 2018 şi Aprobarea politicilor contabile valabile de la 1 ianuarie 2018.

Alte informaţii utile

La adunare pot participa în nume propriu, sau prin reprezentare, pe baza unei împuterniciri acordate în acest sens, acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 8 mai 2018, care constituie data de referinţă.

„Formularele de procură specială se pot ridica de la sediul societăţii, Biroul Evidenţă Acţionariat, zilnic, între orele 9.00 – 14.00, începând cu data de 2 mai 2018. Procurile vor fi depuse la sediul societăţii până la data de 18 mai 2018, ora 8.00. Accesul în sală se face pe baza actului de identitate. Informaţii în legătură cu ordinea de zi pot fi cerute, la sediul societăţii, în zilele lucrătoare, începând cu data de 19 aprilie 2018, între orele 9.00 – 14.00”, se precizează în convocator.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-201.238, persoană de contact jrs. Valentina Şanta. În cazul în care adunarea nu va fi legal constituită, se convoacă a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 23 mai 2018, ora 9.00, în aceeaşi locaţie şi cu aceeaşi ordine de zi.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Primul denunț la DNA făcut de primarul Soós Zoltán

Cotidianul Zi de Zi a intrat, prin intermediul unor surse, în posesia unei copii a …