Voleibalistele cadete, calificate la turneul final CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

Voleibalistele cadete, calificate la turneul final

Echipa de volei cadete CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a câștigat grupa semifinală disputată în Sala UMF „Anton Pongracz” din Târgu-Mureș după doar patru din cele cinci etape.

Deținătoarele titlului și principale favorite la calificarea pentru turneul final, echipa antrenorului Bokor Istvan s-a impus în grupa a IV-a, trecând pe rând de formațiile CS Power Volley CSM Baia Mare, scor 3-0 (seturi câștigate la 9, 9 și 16), CSȘ Bacău (3-1, 25-21, 25-14, 18-25, 25-13), CSȘ Sibiu (3-0, 25-18, 25-16, 25-18) și 3-0 cu CS Victoria Nădlac (25-16, 25-18, 25-15). Acest din urmă joc a decis practic câștigătoarea seriei. Arădencele aveau după trei partide 7 puncte, în timp ce mureșencele acumulaseră deja 9, cu un singur set pierdut. Primul set a fost unul fără emoții, dar următoarele două s-au desfășurat cu răsturnări spectaculoase. Mureșencele au evoluat aproape fără greșeală până spre finalul setului secund, A venit relaxarea și au avut nevoie de mobilizare pentru a-l încheia victorioase. De la 18-4 s-a ajuns la 20-16, dar finalul le-a aparținut. Aflate „pe val”, arădencele au dominat startul setului 3 și au condus pentru prima dată la un timp tehnic. La primul timp scorul era 4-8 și se părea că se ajunge la disputarea unui al patrulea. Acesta a devenit în schimb cel cu diferența cea mai mare la final. O serie impresonantă de puncte a dus scorul de la 4-8 la 21-10, risipind orice emoții. Cu această victorie prima poziție este ca și asigurată, mai ales că partida din etapa de duminică, cu CSȘ 2 CSM CNE Baia Mare pare doar o formalitate. Cel mai atractiv joc al ultimei etape devine în schimb cel pentru al doilea loc ce duce la turneul final. Echipa din Nădlac a rămas cu 7 puncte și întâlnește CSȘ Bacău, care a totalizat 9 puncte, dar are nevoie de cel puțin două seturi pentru a-și păstra locul secund.

Echipa târgumureșeană a evoluat în componența: Denisa Ionescu, Andra Teșileanu, Iulia Matanie, Briana Constantin, Mara Dumitrescu, Izabela Boga, Ilinca Macarie-libero, Ambrus Dora, Carla Mateaș, Carla Moldovanu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE