Home / Business / Investiţii noi la Aeroportul “Transilvania”

Investiţii noi la Aeroportul “Transilvania”

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 30 august, într-o şedinţă ordinară de lucru, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş pe anul 2018.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, rectificarea vizează “reaşezări” de sume la obiectivele de investiţii existente, precum şi noi obiective de investiţii.

“Dintre acestea, cea mai importantă este achiziţionarea unui ambulift pentru deservirea pasagerilor cu dizabilităţi în valoare de 1,1 milioane lei. Alte obiective de investiţii vizează: achiziţionare mașină de intervenție, cu valoarea de 90.000 lei, sistem de climatizare cu valoarea de 18.000 lei, pentru buna funcționare a noilor echipamente din dotarea uzinei electrice, laser pentru îndepărtat păsări, cu valoare de 5.000 lei, în vederea reducerii riscurilor prezentat de păsări pentru siguranța zborurilor, achiziție sistem de acces parcare, cu valoarea de 200.000 lei, din surse proprii, din care, în anul 2018 se prevede suma de 23.000 lei”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Decese noi puse pe seama COVID-19

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 18 ianuarie, prin intermediul unui buletin …