Home / Altele / Regal de muzică și literatură cu Ana Maria Galea Trio și Nicu Mihoc
Ana Maria Galea (Sursă: www.VitzmanPhotography.com)

Regal de muzică și literatură cu Ana Maria Galea Trio și Nicu Mihoc

Evenimentele incluse în cea de-a patra săptămână în care se derulează la Târgu Mureș proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Asociația Neumarkt Events, se vor desfășura miercuri, 24 octombrie.

Întâlnirea cu muzica și poezia va avea loc de la ora 19.00 la Teatru 74 (Bastionul Măcelarilor) din Cetatea Medievală Tîrgu Mureș. Actorul Nicu Mihoc împreună cu muzicienii Ana Maria Galea (voce), Daniel Csikos (pian) și Vaughn Roberts (trompetă) din Noua Zeelandă vor oferi publicului un program ce va include proză și poezie românească și momente muzicale aparținând unor compozitori români și străini printre care Mircea Tiberian, Edmond Deda și Oschanitzky.

Intrarea este liberă.

Atelierul de arta actorului susținut de actorul Nicu Mihoc va avea loc, începând cu ora 11.00, la Teatrul Național din Târgu Mureș și va fi destinat elevilor și studenților de la specializarea Arta actorului. Înscrierile la atelier se vor putea face până marți, 23 octombrie, pe adresa de mail neumarktevents@gmail.com.

Sunt 25 de locuri disponibile la atelier.

Organizatorul evenimentului este UCIMR.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Ministerul Culturii și Identității Naționale

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Parteneri: Exces Music, EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, România Pozitivă.ro
Parteneri Locali: Asociația Neumarkt Events, Municipiul Tîrgu Mureș, Teatru 74, Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș, Teatrul Ariel, Zi de Zi, agentiadecarte.ro

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Preşedintele SIF Banat Crişana Bogdan Drăgoi se autodenunţă pentru manipularea pieţei

Stupefiant! Preşedintele SIF Banat Crişana (SIF 1) Bogdan Drăgoi se autodenunţă în Comunicatul trimis Bursei …