Share

Home / Comune / Primăria Adămuș angajează inspector

Primăria Adămuș angajează inspector

Primăria comunei Adămuș organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Agricol, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul agronomie sau inginerie geodezică și o vechime de minimum un an în specialitatea studiilor.

Dosarele se pot depune până în 11 noiembrie la sediul instituției, str. Livezilor, nr. 78, comuna Adămuș. Vor urma proba scrisă în 22 noiembrie, ora 10:00 și interviul în maximum 5 zile de la susținerea probei scrise.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 450 112, interior 16 (Bandi Simina Viorica, inspector superior) sau trimiteți un e-mail la adamus@cjmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Reghin angajează

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” organizează concurs pentru ocuparea postului de șef Birou R.U.N.O.S. pe …

Share
Share