Share

Home / Business / AAGES SA se extinde cu o nouă hală de producție

AAGES SA se extinde cu o nouă hală de producție

AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, anunță că în luna octombrie 2018 firma a început construcția unei hale noi de producție cu o suprafață de 900 mp cu care suprafața totală va crește la 4.400 mp.

Potrivit comunicatului, făcut public pe site-ul Bursei de valori București, lucrarea va fi finalizată în luna aprilie 2019 și va permite reorganizarea unor fluxuri de fabricație pentru scurtarea termenelor de finalizare și implicit reducerea costurilor.

„Realizarea investiției în corelație cu externalizarea unor lucrări de construcții de subansamble mecanice și cu finalizarea negocierilor privind noi contracte, va permite creșterea cifrei de afaceri în paralel cu îmbunătățirea eficienței, generând resurse financiare pentru a suporta majorarea fondului de salarii și creșterea profitului net al firmei”, a anunțat directorul general Molnar Gabor pe site-ul Bursei de valori București.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Vin și Convivialitate. Meniu nou lansat la Restaurantul Privo

Suntem ființe sociale, senzoriale și spirituale deopotrivă, solitare și solidare uneori. Orice atingem are semnificații …

Share
Share