Home / Business / Proiect Straco Grup la Cheţani

Proiect Straco Grup la Cheţani

Straco Grup SRL, titular al investiției „Exploatare material de umplutură Autostrada Lot 3 Chețani – Câmpia Turzii – perimetrul Chețani Baza”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului – de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obiectivul de investiții „Exploatare material de umplutură Autostrada Lot 3 Chețani – Câmpia Turzii – perimetrul Chețani Baza”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Chețani.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se redeschide Piața Armatei din Târgu Mureș!

Începând de luni, 18 mai, Piața Armatei din municipiul Târgu Mureș va fi redeschisă. ”În …