Share

Home / Business / Proiect Straco Grup la Cheţani

Proiect Straco Grup la Cheţani

Straco Grup SRL, titular al investiției „Exploatare material de umplutură Autostrada Lot 3 Chețani – Câmpia Turzii – perimetrul Chețani Baza”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului – de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obiectivul de investiții „Exploatare material de umplutură Autostrada Lot 3 Chețani – Câmpia Turzii – perimetrul Chețani Baza”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Chețani.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Finanțare de 13,8 milioane lei pentru un ONG mureșean!

Fundaţia ADEPT Transilvania din Saschiz a reuşit accesarea unei finanţări în valoare de peste 13,8 …

Share
Share