Un tur slab pentru mureșene în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

Un tur slab pentru mureșene în Liga III

În etapa a XV-a, ultima etapă din turul Ligii III de fotbal niciuna din cele trei echipe mureșene din seria V nu a obținut victoria. Singurul punct l-a obținut Avântul Reghin, care a remizat în deplasarea de la AFC Hărman, scor 1-1. Ambele goluri au fost înscrise în prima repriză. Florin Truța a deschis scorul pentru Avântul în minutul 30, dar formația brașoveană a egalat după 8 minute prin Bogdan Roșu. Cu acest punct reghinenii se mențin în prima jumătate a clasamentului, locul 7, cu 24 puncte, fiind cea mai bine clasată echipă mureșeană. Celelalte două au suferit înfrângeri și rămân în subsolul clasamentului. Pe teren propriu a evoluat doar CS Iernut, dar partida de pe stadionul „Cornel Orza” s-a încheiat cu victoria bistrițenilor de la ACS Unu Gloria, scor 3-1 pentru oaspeți. Stoianof a deschis scorul în minutul 17 pentru bistrițeni, dar Fekete Istvan a egalat în ultimul minut al primei reprize pentru iernuțeni. Mureșenii nu au rezistat însă în partea a doua în fața unei echipe cu jucători mult mai experimentați. Nalați și-a readus echipa în avantaj în minutul 63, iar Patca a punctat în ultimul minut pentru oaspeți. CS Iernut își menține cu cele doar 6 puncte penultimul loc, deoarece și ultima clasată, Gaz Metan Mediaș 2 a fost învinsă în această ultimă etapă din acest an.

 

Speranțe pentru retur la noua promovată

A treia echipă mureșeană, nou promovata MSE Târgu-Mureș a fost și ea învinsă tot cu 3-1 în deplasarea de la echipa secundă a clujenilor de la CFR. MSE încheie turul pe locul 12, cu 15 puncte la ediția de debut, dar își mențin șansele de a se menține în acest eșalon. Târgumureșenii au rezistat mai mult de o repriză fără să primească gol de la ocupanta locului 4, dar Bogdan Milandru și Adrian Pop au tranșat practic victoria clujenilor în interval de doar două minute, în minutele 53 și 55. Sebastian Mailat a îndepărtat orice dubii în minutul 68 cu golul de 3-0, iar Pap Norbert a reușit în minutul 82 golul de onoare.

La finalul turului, pe primele două locuri se află cele două formații maramureșene. ACS Fotbal Comuna Recea are 37 de puncte, o urmează la 5 puncte Minaur Baia Mare, și la 6 AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

De departe, seria V, în care evoluează reprezentante a nouă județe, este dominată de maramureșene, cu doar două competitoare, dar pe primele două locuri. Cele mai multe echipe sunt din județul Cluj, 4, cu trei în prima jumătate (CFR 2-pe 4, Sătătatea pe 5 și Arieșul Turda pe 8), Unirea Dej ocupând locul 13. Al doilea cel mai bine reprezentat județ este Mureș, cu situația prezentată mai sus, fiind urmat de Brașov, cu două echipe, ambele mai bine clasate decât mureșenele (Cetate Râșnov-6 și AFC Hărman-11). Cu câte o echipă participă județele Covasna (M.Ciuc-locul 3), Satu Mare (Unirea Tășnad-9), Bistrița-Năsăud (Fotbal Unu Gloria-10), Hargita (AFC Odorheiu Secuiesc-14) și Sibiu (Gaz Metan 2-16)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE