Home / Joburi / Locuri de muncă pentru cei cu studii medii în Sighișoara

Locuri de muncă pentru cei cu studii medii în Sighișoara

Municipiul Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractual vacante de magaziner I în cadrul Compartimentului Logistic – Biroul Logistic, Aprovizionare Tehnico-Materială și Administrativ și de supraveghetor în cadrul Muzeului de Istorie, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de magaziner, candidații au nevoie de studii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de operare PC și o vechime pe un post similar de minimum 5 ani.

Pentru postul de supraveghetor, candidații au nevoie doar de studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Dosarele se pot depune până în 10 decembrie, ora 16.30. Vor urma proba suplimentară eliminatorie de „cunoștințe operare PC, nivel mediu” (doar pentru postul de magazier) în 19 decembrie de la ora 10.00, proba scrisă în aceeași zi de la ora 11.30 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Condițiile pentru participarea la concurs, condițiile de desfășurare a concursului, bibliografia și conținutul dosarului de înscriere la concurs sunt afișate la sediul instituției și pe site-ul www.sighisoara.org.ro.

Relații suplimentare se pot obține de la secretarul comisiei de concurs, Șușu Adina, inspector superior, la numărul de telefon 0265 771 280, interior 144 sau e-mail resurseumane@sighisoara.org.ro.

Citeste si:  Învățământ dual în Sighișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Dosar penal pentru desenarea a două svastici

Poliţiştii din Sighişoara au deschis un dosar de urmărire penală pe numele unui tânăr de …